Είστε εδώ
Home > FAQ news > ΣΥΡΙΖΑ για την ομιλία Κυριάκου: “Δεν κρατιέται ούτε για μια μέρα…”!

ΣΥΡΙΖΑ για την ομιλία Κυριάκου: “Δεν κρατιέται ούτε για μια μέρα…”!

Ο κ. Μητσοτάκης προέβη σε ένα νέο κρεσέντο λασπολογίας και καταστροφολογίας, από το προστατευμένο περιβάλλον της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματός του. Ας μην περιμένει, όμως, να γίνει και πιστευτός, όταν ο συνομιλητής του κ. Χριστοφοράκου, υπόσχεται να προασπίσει και να θωρακίσει την, δήθεν, πληττόμενη Δημοκρατία, μαζί με τους κ. Γεωργιάδη και Βορίδη. Άλλωστε, όσες προσπάθειες κι αν κάνει, ο πρόεδρος της ΝΔ, οι λέξεις «παρακράτος» και «καθεστώς» είναι συνυφασμένες, στη μνήμη και τη συνείδηση του ελληνικού λαού με όσα ο ίδιος εκπροσωπεί. Ας μην περιμένει να τον πιστέψει ο κόσμος, όταν μιλάει εκ μέρους των μη προνομιούχων, αυτός που υπόσχεται τη διάλυση του κοινωνικού κράτους, λιγότερους δασκάλους και γιατρούς, αλλά και μειώσεις φόρων για τους οικονομικά ισχυρούς.

Σήμερα, βέβαια, για κακή του τύχη, ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε να κατηγορήσει την κυβέρνηση ακόμα και για την κατάσταση της οικονομίας, την ώρα που η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρότεινε την άρση της διαδικασίας ελέγχου υπερβολικού ελλείμματος για την Ελλάδα. Τόση πολλή είναι η δίψα του για εξουσία, που δεν μπορεί να τηρήσει ούτε καν τα προσχήματα, έστω και για μια μέρα.

One thought on “ΣΥΡΙΖΑ για την ομιλία Κυριάκου: “Δεν κρατιέται ούτε για μια μέρα…”!

  1. Τα κλούβια αυγά δεν παράγουν ζωή, παρά μόνο σήψη και σκουπίδια. Τα απορριματοφόρα αφηγήματα της νουδούλας και του ζιμενσοπροέδρου της, οδηγούνται στη χωματερή, τον τόπο που πρέπει τους.

Leave a Reply

Top