Είστε εδώ
Home > FAQ news > ΣΥΡΙΖΑ για την αδιανόητη για δημοκρατική χώρα απόφαση για τους συλληφθέντες στην Πατησίων: Τις απαντήσεις ο κ Μητσοτάκης θα τις πάρει από τους πολίτες, τη νεολαία και την κοινωνία

ΣΥΡΙΖΑ για την αδιανόητη για δημοκρατική χώρα απόφαση για τους συλληφθέντες στην Πατησίων: Τις απαντήσεις ο κ Μητσοτάκης θα τις πάρει από τους πολίτες, τη νεολαία και την κοινωνία

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Αφού πρώτα η κυβέρνηση Μητσοτάκη σχεδόν απαγόρευσε το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα στις διαδηλώσεις υπό το φόβο αντιδράσεων στις πολιτικές της, ήρθε σήμερα και η αδιανόητη για κοινοβουλευτική δημοκρατία απόφαση με τους πρωτοφανείς περιοριστικούς όρους σε δυο νέα παιδιά που πρώτα χτυπήθηκαν και μετά συνελήφθησαν στην πλατεία Bικτωρίας.

Και αυτό, μετά τις επίσημες καταγγελίες πως αστυνομικοί άλλαξαν τις καταθέσεις τους εναντίον των δύο συλληφθέντων, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο που δείχνει ότι οι ίδιοι τους φόρτωσαν ενοχοποιητικά στοιχεία και μολότοφ.

Ο κ. Μητσοτάκης έχει την πλήρη ευθύνη για τη νεκρανάσταση ό,τι πιο οπισθοδρομικού, μετεμφυλιακού και συντηρητικού στοιχείου στη χώρα μας.

Θα πάρει τις απαντήσεις του με ένα ευρύ δημοκρατικό μέτωπο υπεράσπισης δικαιωμάτων και ελευθεριών, τόσο από τη νεολαία που έχει στοχοποιήσει όσο και από την κοινωνία την οποία τρέμει ως Πρωθυπουργός της μεγαλύτερης ύφεσης μεταπολεμικά.

Leave a Reply

five × five =

Top