Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Συντετριμμένος … ο Πορτοσάλτε από τα συνθήματα κατά Μητσοτάκη: «Αυτά τα συνθήματα τρέχουμε και τα σβήνουμε» (vid)

Συντετριμμένος … ο Πορτοσάλτε από τα συνθήματα κατά Μητσοτάκη: «Αυτά τα συνθήματα τρέχουμε και τα σβήνουμε» (vid)

«Αυτά τα συνθήματα τρέχουμε και τα σβήνουμε» είπε σε αυστηρό τόνο ο Άρης Πορτοσάλτε «μαλώνοντας» το δήμαρχο της Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννη Βούρο που δεν έτρεξε να σβήσει ένα τόσο προσβλητικό σχόλιο κατά του πρωθυπουργού.

Για ακόμη μία φορά ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ εξοργίστηκε και άρχισε να κουνάει το δάχτυλο σε δημάρχους, διευθυντές σχολείων, μαθητές και φυσικά να κατηγορεί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τα συνθήματα που νέοι γράφουν κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη σε τοίχους και για τα οποία οι υπεύθυνοι θα έπρεπε να… τρέχουν να τα σβήσουν, σύμφωνα με τον Πορτοσάλτε.

Αφορμή για το νέο ξέσπασε αποτέλεσε ένα σύνθημα που γράφτηκε σε τοίχο σχολείου στη Νέα Φιλαδέλφεια και στη συνέχεια έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Σε φανερά άσχημη ψυχολογία ο γνωστός για την αντικειμενικότητά του δημοσιογράφος, συνεπικουρούμενος και από το πάνελ της εκπομπής, στη συνέχεια, δείχνοντας τον τίτλο του εξωφύλλου της Αυγής που αναγράφει «Εξαπάτηση πολλών Gigabytes» επιχείρησαν να κατασκευάσουν μια ανύπαρκτη σχέση μεταξύ του εξωφύλλου της εφημερίδας και του συνθήματος κατά του Μητσοτάκη κάνοντας λόγο για μια υποκεινούμενη σχέση.

Οι δημοσιογράφοι έφτασαν στο σημείο να κατηγορούν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ότι «οπλίζουν» το χέρι των νέων με συνθήματα κατά του Πρωθυπουργού

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα εδώ:

Πηγή: documentonews.gr

Leave a Reply

14 − 9 =

Top