Είστε εδώ

Συνελήφθη το αφεντικό του … “πάρτυ” στο Ερρίκος Ντυνάν. Η κάθαρση σε όλους τους τομείς προχωράει μαζί με τη νέα σελίδα στην οικονομία!

Ποσό 3,2 εκατ. μάρκων που φέρεται να εισέπραξε ως «μίζα» είναι αυτό που οδήγησε στη σύλληψη του πρώην προέδρου του Δ.Σ. του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν, Ανδρέα Μαρτίνη, και της συζύγου του Γεωργίας, σύμφωνα με το ένταλμα που εξέδωσε σε βάρος τους ο ανακριτής Διαφθοράς Νίκος Τσιρώνης για νομιμοποίηση παράνομων εσόδων.
Η περίπτωση του οδοντιάτρου συζύγου της γνωστής πολιτικού , που είχε προσληφθεί για να “χτυπά” εφημερίες από το σπίτι του ( οι γιατροί ξέρουμε τι σημαίνει αυτό …), ήταν μία μόνο από τις πολλές εξυπηρετήσεις στην εξουσία. Τα “άλλα” που συνέβαιναν και που οδήγησαν την ιδρυματική νοσηλευτική μονάδα στη χρεοκοπία με εκατομμύρια χρέη και προς τα Ασφαλιστικά Ταμεία και το Δημόσιο, συνιστούν έναν όρο, πολύ γνωστό πλέον στη σημερινή ηγεσία του υπουργείου, από όσα ανακαλύπτουν και συνειδητοποιούν τα μάτια τους από την ώρα που η ΠΦΑ ανέλαβε στο χώρο: “πάρτυ” ! Πάρτυ με πολλά, βαριά, γνωστά, ονόματα από τη διαπλοκή. Και έπεται συνέχεια. Χατζηγιάννης, Μαρτίνος, Λιακουνάκος, Παπασταύρου … και βλέπουμε!
Συνελήφθησαν χθες βράδυ στο σπίτι τους στην Κηφισιά ο πρώην πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού και νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν», Ανδρέας Μαρτίνης, 75 ετών, και η 67χρονη σύζυγός του, Γεωργία.
Το ζεύγος Μαρτίνη συνελήφθη από αστυνομικούς της Οικονομικής Αστυνομίας σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης από ανακριτή που αφορά κακουργηματική απάτη σε βάρος του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Ερρίκος Ντυνάν» και σε συνδυασμό με νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες (ξέπλυμα χρήματος), υπόθεση που απασχολεί τη Δικαιοσύνη εδώ και καιρό.
Ο Ανδρέας και η Γεωργία Μαρτίνη θα οδηγηθούν εντός της ημέρας στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών.
ΥΓ: Το … πάρτυ έχει πολλούς καλεσμένους. Φαρμακοβιομήχανους, Προέδρους συλλόγων, Διοικητές Δημοσίων Νοσοκομείων, ακόμα και πολιτικούς, κόμματα και εκδότες. Μέχρι και δύο πολύ γνωστούς τραπεζίτες. Περιμένετε, το πάρτυ του Ερρίκος Ντυνάν με τη Δικαιοσύνη, τώρα ξεκινάει…
Πηγή: Εφημερίδα των Συντακτών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *