Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Πολάκης και Παππάς ψηφίζουν… «δαγκωτό» την πρόταση Τσίπρα

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Πολάκης και Παππάς ψηφίζουν… «δαγκωτό» την πρόταση Τσίπρα

Δύο από τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Παύλος Πολάκης και ο Νίκος Παππάς ψήφισαν σήμερα Σάββατο, την τρίτη μέρα που διεξάγεται το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο κλειστό γήπεδο του Φαλήρου, ανάμεσα στις δύο προτάσεις που έχουν κατατεθεί για τον τρόπο εκλογής του Προέδρου και της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

-Διαβάστε επίσης: «Γερά πρόεδρε, γερά!» Η ένθερμη υποδοχή του Αλέξη Τσίπρα την στιγμή που ψήφισε για τον τρόπο εκλογής Προέδρου και ΚΕ (photos)

Π. Πολάκης και Ν. Παππάς ψήφισαν… «δαγκωτό» υπέρ της πρότασης του Αλέξη Τσίπρα, δηλαδή για εκλογή Προέδρου και ΚΕ από τη βάση του κόμματος – έναντι της αντιπρότασης 14 στελεχών που πρόσκεινται στην «Ομπρέλα» για εκλογή Πρόεδρου και ΚΕ από το Συνέδριο.

Όπως άλλωστε τόνισαν και κατά την διάρκεια των ομιλιών τους τις προηγούμενες μέρες του Συνεδρίου:

Ο Παύλος Πολάκης, τάχθηκε υπέρ της εκλογής του προέδρου και της Κεντρικής Επιτροπής από τη βάση του κόμματος κατά την ομιλία του την δεύτερη μέρα του Συνεδρίου τονίζοντας ότι κάποιες συστημικές τράπεζες πρέπει να κρατικοποιηθούν.

Υπογράμμισε ότι «πρέπει ο πρόεδρος και η ΚΕ να εκλεγεί από την βάση γιατί για να υπηρετηθεί ένα τέτοιο σχέδιο πρέπει ο καπετάνιος να πλαισιωθεί από ομάδα. Αν τρέχει αυτός εμείς να πηδάμε».

Αντίστοιχα, και ο Νίκος Παππάς είχε δηλώσει κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του, την δεύτερη μέρα του Συνεδρίου πως, «τα ισχυρά κόμματα που μπορούν να διαμορφώνουν πολιτικά γεγονότα, έχουν κοινωνικά αντίβαρα. Και αυτά τα κοινωνικά αντίβαρα είναι η ασπίδα του λαού. Δεν θα ήταν σοφό να φύγουμε από αυτό το συνέδριο, να επιστρέψουμε στις οργανώσεις μας και να ενημερώσουμε τα μέλη του κόμματος ότι τους αρνηθήκαμε το δικαίωμα να επιλέξουν με καθολική ψηφοφορία την Κ.Ε. και τον πρόεδρο του κόμματος».

Και σε ανάρτησή του στα social media έγραψε, «Ψηφίζουμε. Στηρίζουμε την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα. Όλα τα μέλη εκλέγουν ηγεσία. Συμμετέχουν και συνδιαμορφώνουν. Ανοίγουμε το κόμμα στην κοινωνία».

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Top