Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Συνεχίζει τις αποκαλύψεις ο Πολάκης! “Πόση βρώμα, διαπλοκή, μίζα και δυσωδία θα βρούμε πια;”

Συνεχίζει τις αποκαλύψεις ο Πολάκης! “Πόση βρώμα, διαπλοκή, μίζα και δυσωδία θα βρούμε πια;”

Συνεχίζει τις αποκαλύψεις και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Παύλος Πολάκης, ποστάροντας δημοσίευμα της “Εφημερίδας των Συντακτών” και αποκαλύπτοντας το πρόσωπο στο οποίο αναφέρεται. 

Ο αν. Υπουργός Υγείας περιγράφει την πορεία του στελέχους που ξεκίνησε από την ΟΝΝΕΔ για να φτάσει στο ΚΕΕΛΠΝΟ, την ΕΣΔΥ και ταυτόχρονα σε εταιρεία που εμπλέκεται στο σκάνδαλο Novartis, για να καταλήξει στέλνοντας ένα ακόμα μήνυμα στη δικαιοσύνη να κάνει “Λίγο πιο σβέλτα”.

Ο Παύλος Πολάκης μιλάει για μία γυναίκα “παλαιό μέλος του εκτελεστικού Γραφειου της ΟΝΝΕΔ .Υπαλληλος του ΚΕΕΛΠΝΟ ,αποσπασμένη στην ΕΣΔΥ (εθνική σχολή δημοσιας υγείας ) και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ μεγαλοστέλεχος σε ιδιωτική εταιρεία στρατηγικής της υγείας συμφερόντων του γνωστού καθηγητή Μανιαδακη (μυστικοσυμβουλου των Γεωργιάδη-Βορίδη εμπλεκόμενου στην τιμολόγηση των φαρμάκων και στο σκάνδαλο Νοβαρτις και Σια)
ΠΟΣΗ ΒΡΩΜΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΜΙΖΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΙΑ!!!!!!!
Γι αυτο σας εχει πιάσει μαύρη τραμουντάνα και κάθε μερα κρεμάτε στα πρωτοσέλιδα ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΕΣ εναντιον της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ …..
Το ίδιο σας κανει ,ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!!!!
ΥΓ .ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ,λιγο πιο ΣΒΕΛΤΑ …….”

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

Top