Είστε εδώ
Home > FAQ news > Συνεχίζει τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο Novartis η “Νέα Σελίδα”! Οργισμένη αντίδραση της Ράικου

Συνεχίζει τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο Novartis η “Νέα Σελίδα”! Οργισμένη αντίδραση της Ράικου

Νέες αποκαλύψειςγια το σκάνδαλο Novartis θα έχει η “Νέα Σελίδα” που κυκλοφορεί στις 14 Οκτωβρίου, ενώ ήδη εξελίσσεται σε καταλύτη εξελίξεων το δημοσίευμα της προηγύμενης εβδομάδας για τον γιατρό, σύζυγο θεσμικού παράγοντα, ο οποίος, σύμφωνα με την εφημερίδα, εισέπραττε ποσά από τη Novartis αλλά και την αποκαλυψη ότι θα ελεγχθεί για ξεπλυμα βρώμικου χρήματος και η συζυγός του, η οποία είχε και τη θεσμική ιδιότητα, διότι, όπως αποδεικνύει η δικαστική έρευνα, ο λογαριασμός που «υποδεχόταν» τα δώρα από τη Novartis ήταν κοινός.

Στο αυριανό φύλλο, η “Νέα Σελίδα” φιλοξενεί άρθρο με τίτλο “Novartis: Τα χρήματα & οι πληρωμές στον σύζυγο της Ράικου” και ήδη, πριν καν κυκλοφορήσει η εφημερίδα, υπήρξε αντίδραση από την πλευρά της πρώην Εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς.

Συγκεκριμένα, κύκλοι της Ελένης Ράικου ανέφεραν ότι «Αποκαλύφθηκε σήμερα η πολιτική δίωξη που υφίσταται με τη συνδρομή το «Ρασπούτιν» , όπως αρέσκεται να αυτοαποκαλείται, ο οποίος στην προσπάθεια του να διασωθεί κατασκεύασε άλλη μία μυθοπλασία για έμβασμα – εμβάσματα σε λογαριασμό του συζύγου της στο Ηνωμένο Βασίλειο χιλιάδων ευρώ».

«Τα fake news όμως, ως προεκλογικά τεχνάσματα έχουν κοντά ποδάρια. Ερχεται η κατάλληλη ώρα που θα λογοδοτήσουν όσοι κατασκευάζουν κατ’ επάγγελμα ψευδείς ειδήσεις», προσθέτουν και καταλήγουν επισημαίνοντας ότι «Εχει μεγάλη υπομονή και δεν βιάζεται».

Πηγή: neaselida.gr, kathimerini.gr

Leave a Reply

Top