Είστε εδώ
Home > FAQ news > Σύνδεση του Κυρανάκη με τα “ακομμάτιστα” συλλαλητήρια κατήγγειλε στη Βουλή ο Καραγιαννίδης: “Τουλάχιστον μην καρφώνεστε…”

Σύνδεση του Κυρανάκη με τα “ακομμάτιστα” συλλαλητήρια κατήγγειλε στη Βουλή ο Καραγιαννίδης: “Τουλάχιστον μην καρφώνεστε…”

Ένα μήνυμα που έλαβε στο Facebook και καταρρίπτει το επιχείρημα περί αυθόρμητων και ακομμάτιστων κινητοποιήσεων με αφορμή τη συμφωνία για το ονοματολογικό αποκάλυψε στη Βουλή ο Χρήστος Καραγιαννίδης κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας της ΝΔ.

«Στο Facebook μου ήρθε ένα μήνυμα που λέει: “Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης άλλαξε την ώρα της εκδήλωσης. Όλοι στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία μας”» ανέφερε και σχολίασε: «Τουλάχιστον μην καρφώνεστε. Τα κάνετε που τα κάνετε εσείς -ακηδεμόνευτα και ακομμάτιστα- αλλά μην τα κάνετε τόσο ξεκάρφωτα. Αυτό στο οποίο επενδύετε δεν θα σας πάει μακριά».

Το μήνυμα στο οποίο αναφέρθηκε ο Χρ.Καραγιαννίδης είναι το ακόλουθο που κυκλοφορεί εδώ και μερικές ώρες στα social media:

Ως γνωστόν, δεν μπορεί ο κάθε χρήστης να αλλάξει την ώρα σε μία απλή εκδήλωση έως και στη διοργάνωση ενός συλλαλητηρίου στο Facebook. Αυτή τη δυνατότητα την έχουν διαχειριστές των ανάλογων σελίδων του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι φέρουν την ευθύνη της διοργάνωσης της εκάστοτε κοινωνικής δραστηριότητας.

Πηγή: documentonews.gr, koutipandoras.gr

Leave a Reply

Top