- Το θετικό αποτύπωμα της συνέντευξης του Αλέξη Τσίπρα στο in gr σήμανε συναγερμό στο Μαξίμου. Έβγαλε ειδήσεις και μονοπώλησε τον πολιτικό διάλογο.
Από το βράδυ της Τρίτης η κυβέρνηση αφού απέτυχε κάθε προσπάθειά της να αποδημήσει το θετικό αντίκτυπο της συνέντευξης
προωθεί copy paste αφήγημα ότι “επιλέγει”/ και “προτιμά” τον Τσίπρα για αντίπαλο. Αυτό το σενάριο έχει ξαναπαίξει πολλακις εδώ και μήνες αλλά ποτέ δεν πήγε καλά. Γιατί; Μα γιατί δεν πέτυχε ποτέ τον στόχο. Ό,τι και να πουν. Ό,τι και να κάνουν ο Τσίπρας ανεβαίνει σταθερά σε όλες τις δημοσκοπήσεις. Μα πάνω από όλα εδραιώνεται στην κοινωνία η βεβαιότητα ότι μόνο ο Τσίπρας μπορεί να νικήσει τον Μητσοτάκη.
Για αυτό η ΝΔ επειδή δεν μπορεί να αλλάξει την επικίνδυνη για αυτούς δυναμική βαφτίζει τον φόβο της επιλογή για να ξορκίσει την πραγματικότητα..
Μα καλά δεν υπάρχει κάποιος λογικός άνθρωπος να τους πει ότι τον πανικό σου δεν τον κάνεις ποτέ στρατηγική και επικοινωνία;
«Δεν θα αυξήσουμε ούτε ένα ευρώ το φόρο στη μεσαία τάξη.Θα φορολογήσουμε τον πλούτο, όχι την επιχειρηματικότητα.Πρεπει να ελαφρυνθούν οι μεσαίοι.Το τέλος επιτηδεύματος θα καταργηθεί».
Ο Αλέξης αποδομεί τα ψέματα του καθεστώτος και μιλά για την Ελλάδα της ανάπτυξης. pic.twitter.com/rt5pJY13EB— Marka2‼️ (@Marka2free) August 12, 2026
«Δεν θα γίνουμε τα γκαρσόνια της Ευρώπης’
Το σχέδιο του Τσίπρα για την αλλαγή παραγωγικού μοντέλου και κύριο στόχο της ανάπτυξη pic.twitter.com/xXAsdH8HME— Marka2‼️ (@Marka2free) August 12, 2026









0 Σχόλια
Αφήστε ένα σχόλιο