Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Συναδινός για Πύρρο Δήμα: Ό,τι λάμπει στην άρση βαρών δεν είναι…χρυσός

Συναδινός για Πύρρο Δήμα: Ό,τι λάμπει στην άρση βαρών δεν είναι…χρυσός

Η επιστροφή του Πύρρου Δήμα στην ομοσπονδία Άρσης Βαρών προκάλεσε την αντίδραση του ΓΓΑ, Ιούλιου Συναδινού, ο οποίος μέσω Facebook τόνισε ότι «η αθλητική δεοντολογία πάει άπατη. Μπες βγες και οι πρόεδροι αλληλοκαθαιρούνται. Θα μας πουν τον λόγο;».

Να σημειωθεί ότι ο Δήμας ανέλαβε πρόεδρος της ομοσπονδίας την περασμένη Παρασκευή, με διαδικασίες… εξπρές, ενώ στις αρχές του 2017 είχε φύγει από τη χώρα για να αναλάβει πόστο στην αντίστοιχη Ομοσπονδία των ΗΠΑ.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε και η διευκρίνιση στην ανακοίνωση της ΕΟΑΒ σύμφωνα με την οποία τον Δήμα «θα αντικαθιστά, όταν λείπει στο εξωτερικό ο Δημήτρης Βαλασιάδης».

«Πριν λίγους μήνες μας είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τον έδιωξε από την Ελλάδα. Γι’ αυτό πήγε στις ΗΠΑ και υπέγραψε πλουσιοπάροχο επαγγελματικό συμβόλαιο με την αμερικανική ομοσπονδία ως “σύμβουλος” -;-, “μάνατζερ” -;- η ότι άλλο. Χθες ξαναγίνεται πρόεδρος στην Ελληνική ομοσπονδία του ίδιου αθλήματος. Η αθλητική δεοντολογία πάει άπατη. Μπες βγες και οι πρόεδροι αλληλοκαθαιρούνται. Θα μας πουν τον λόγο;», σχολίασε στο Facebook ο Συναδινός, ο οποίος απαντώντας σε σχόλιο στη συγκεκριμένη ανάρτηση, πρόσθεσε: «Ό,τι λάμπει στην άρση βαρών, δεν είναι… χρυσός».

Πηγή: altsantiri.gr

elviradrakaki@hotmail.com'

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

3 − one =

Top