Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Συγκλονίζει βίντεο – ανάσα Πολιτισμού, με τον μεγάλο Σταύρο Ξαρχάκο να καθοδηγεί πιτσιρίκια με μπουζούκια σε ταβέρνα που παίζουν την Φραγκοσυριανή!

Συγκλονίζει βίντεο – ανάσα Πολιτισμού, με τον μεγάλο Σταύρο Ξαρχάκο να καθοδηγεί πιτσιρίκια με μπουζούκια σε ταβέρνα που παίζουν την Φραγκοσυριανή!

Την ώρα που όλη η Ελλάδα αποσβολωμένη, παρακολουθεί στο διαδίκτυο τα αίσχη που συνέβησαν στα χορηγούμενα από τη ΔΕΗ του κ Στάσση και του κ Μητσοτάκη, “βραβεία” γνωστού μουσικού event από “σελέμπριτις” και την απίστευτη κλωτσοπατινάδα μπροστά στα μάτια χιλιάδων παρευρισκόμενων αλλά και τηλεθεατών ( οι σκηνές της βαρβαρότητας όπως ανακοινώθηκε θα κοπούν από την τηλεοπτική αναπαραγωγή) μια άλλη Ελλάδα ζει και αναπνέει στο καθαρό αεράκι της Σύρου! Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο από τη Σύρο με πρωταγωνιστή τον μεγάλο μουσικό Σταύρο Ξαρχάκο αλλά και μία κομπανία μικρών παιδιών που παίζουν μπουζούκι, κιθάρα και αρμόνιο. Στο βίντεο που φαίνεται πως είναι τραβηγμένο από ταβέρνα της πόλης, ο Ξαρχάκος καθοδηγεί τα παιδιά ώστε να παίξουν την Φραγκοσυριανή και το κάνει με το ίδιο πάθος με μεταδοτικότητα που θα το έκανε σε μία κανονική ορχήστρα.

Τόσο τα παιδιά που παίζουν το τραγούδι, όσο και οι παρευρισκόμενοι δείχνουν να απολαμβάνουν τη στιγμή ενώ και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Αξίζει να σημειωθεί πως προ ημερών ο Σταύρος Ξαρχάκος ανακυρήχθηκε σε Επίτιμος Δημότης Σύρου-Ερμούπολης σε τελετή που έλαβε χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου.

– Διαβάστε: Μεγάλος ενθουσιασμός στο Ηρώδειο με Γιώργο Νταλάρα, Αλέξη Τσίπρα και Μπέτυ Μπαζιάνα! Καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό στην μεγάλη βραδιά Πολιτισμού για τον Απόστολο Καλδάρα

Πηγή: reader.gr

Leave a Reply

four × three =

Top