Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Συγκλονιστικό video! “Σκλάβα” του ISIS συναντά τον βιαστή της και λιποθυμά! «Γιατί μου το έκανες αυτό; Ήμουν όσο η κόρη σου και ο γιος σου…»

Συγκλονιστικό video! “Σκλάβα” του ISIS συναντά τον βιαστή της και λιποθυμά! «Γιατί μου το έκανες αυτό; Ήμουν όσο η κόρη σου και ο γιος σου…»

«Ήμουν μόλις 14 ετών όταν με βίαζες. Κοίταξέ με. Έχεις αισθήματα; Έχεις τιμή; Ήμουν 14 ετών, όσο η κόρη σου, ο γιος σου ή η αδερφή σου. Μου κατέστρεψες τη ζωή. Μου έκλεψες όλα μου τα όνειρα».

Πρόσωπο με πρόσωπο με τον τζιχαντιστή – βιαστή της βρέθηκε η Ασουάκ η οποία είχε την ευκαιρία να του πει όλα αυτά που ένιωθε τόσα χρόνια κοιτάζοντάς τον στα μάτια και χωρίς να φοβάται πια.

Η Ασουάκ σε ηλικία μόλις 14 ετών απήχθη και πωλήθηκε ως δούλα σε μέλος του ISIS, ο οποίος την κακοποίησε σεξουαλικά και την έκανε σκλάβα του σεξ. Ωστόσο, λίγα χρόνια πριν, κατάφερε να ξεφύγει από τον εφιάλτη της και διέφυγε στη Γερμανία και συγκεκριμένα στην Στουτγκάρδη αναζητώντας μια νέα ζωή.

Μια μέρα όμως συνάντησε και πάλι τυχαία τον «ιδιοκτήτη» της σε δρόμο της Στουτγκάρδης. Τρομοκρατημένη μιας και ο ίδιος την απείλησε λέγοντας της «ξέρω πού μένεις», έφυγε και πάλι κυνηγημένη. Τελικά, κατέφυγε σε σε ένα στρατόπεδο προσφύγων στο Ιράκ, στο οποίο βρισκόταν και ο πατέρας της.

Σήμερα, η ίδια παραμένει στο Ιράκ, ενώ ο βιαστής της βρίσκεται φυλακισμένος.
Έτσι, πήρε την μεγάλη απόφαση να τον συναντήσει, να τον κοιτάξει στα μάτια και να βγάλει από μέσα της όλα αυτά που την «έπνιγαν» όλα αυτά τα χρόνια.

Το βίντεο που καταγράφηκε από την Ιρακινή Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών και μεταδόθηκε από την ιρακινή τηλεόραση το βράδυ του Σαββάτου προκαλεί σοκ.

«Μου κατέστρεψες τη ζωή την ημέρα που με βίασες. Όταν ήμουν μόλις 14 ετών», λέει η κοπέλα στον τζιχαντιστή η οποία δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Αν και του ζητάει να σηκώσει το κεφάλι να την κοιτάξει στα μάτια, εκείνος δεν σήκωσε ούτε δευτερόλεπτο τα μάτια του από το έδαφος.

«Γιατί μου το έκανε αυτό;», τον ρωτάει η Ασουάκ. «Σήκωσε το κεφάλι σου. Γιατί μου το έκανες αυτό; Γιατί; Ήμουν μόνο 14 όταν με βίασες. Σήκωσε το κεφάλι σου. Έχεις αδερφή; Συναισθήματα; Κάποια τιμή; Ήμουν 14 χρονών. Η ηλικία της κόρης σου! Του γιου σου! Η ηλικία της αδερφής σου! Μου έχεις καταστρέψει τη ζωή. Μου πήρες τα πάντα. Όλα όσα ονειρεύτηκα. Τώρα όμως, ξέρεις τι είναι τα βασανιστήρια. Ξέρεις τι είναι η μοναξιά».

Ωστόσο, η πίεση ήταν τόσο μεγάλη για την κοπέλα που εκείνη την στιγμή λιποθύμησε μπροστά του.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: documentonews.gr

Leave a Reply

four × 5 =

Top