Είστε εδώ
Home > FAQ news > Συγκλονιστική εξέλιξη: Δεν βρέθηκε ξένο DNA στα νύχια της άτυχης Καρολάιν

Συγκλονιστική εξέλιξη: Δεν βρέθηκε ξένο DNA στα νύχια της άτυχης Καρολάιν

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις για το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με την δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν δίπλα στο μόλις 11 μηνών παιδί της.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, δεν βρέθηκε DNA από πιθανή πάλη με τους δράστες στα νύχια της άτυχης κοπέλας, ενώ ταυτόχρονα δεν έχει εντοπιστεί ούτε και το όχημα διαφυγής των δραστών, αν και ερευνήθηκαν βίντεο ασφαλείας από τη γύρω περιοχή.

Υπενθυμίζεται, πως χθες, Πέμπτη, η βρετανική Sun, σε ρεπορτάζ – «κόλαφο» για το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, έκανε λόγο για τη σοκαριστική υπόθεση στα Γλυκά Νέρα και την αποτυχία της ελληνικής αστυνομίας να συλλάβει τη συμμορία των «ερασιτεχνών» που διέπραξε το στυγερό έγκλημα. Οι ειδικοί που παρακολουθούν στενά τις έρευνες της αστυνομίας για να βρεθούν οι δράστες, λένε πως τρεις βδομάδες μετά τη δολοφονία, το έγκλημα θα έπρεπε να έχει εξιχνιαστεί και πως «κάτι δεν πάει καλά». 

Τέλος, αναφέρουμε και το κάλεσμα του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων στην Ελένη Μυλωνοπούλου, που αναφέρεται ως ψυχολόγος της άτυχης Καρολάιν, να προσκομίσει εντός δύο ημερών το πτυχίο ΑΕΙ της και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Leave a Reply

11 − 4 =

Top