Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Συγκλονισμένος ο Αλέξης Τσίπρας από την τεράστια επιτυχία: «Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο είναι τιμή μας που είστε Έλληνες»

Συγκλονισμένος ο Αλέξης Τσίπρας από την τεράστια επιτυχία: «Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο είναι τιμή μας που είστε Έλληνες»

Ο Αλέξης Τσίπρας που στεκόταν πάντα δίπλα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την οικογένειά του, στις ρατσιστικές επιθέσεις μίσους που δέχονταν ακόμα και από στελέχη της ΝΔ, έδωσε με ανάρτησή του στο Twitter τα συγχαρητήριά του στον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο για την κατάκτηση του NBA και επισημαίνει ότι είναι τιμή μας που είναι Έλληνες.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται στον αγώνα ζωής που έδωσαν από ένα μικρό διαμέρισμα στα Σεπόλια, παιδιά μεταναστών που έζησαν την αδικία και τον ρατσισμό.

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα

« Από ένα μικρό διαμέρισμα στα Σεπόλια, στην κορυφή του κόσμου. Νικητές, μαχητές, πρωταθλητές. Παιδιά μεταναστών, που έζησαν την αδικία και τον ρατσισμό. Παιδιά δύο γονιών που τα μεγάλωσαν με αρχές, αξίες, ιδανικά. Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο, είναι τιμή μας που είστε Έλληνες».

Πηγή: avgi.gr

Κάποτε με έλεγαν "Ιανό". Κάπου αλλού με είπαν "α-χειρο-ήθη". Αλλού "κ Διευθυντή"... - Μα ποιος είσαι, τελοσπάντων ;;; - Ήμουν κάποιος άλλος. Μα τώρα άλλαξα, ρόλο... ( Επάγγελμα Ρεπόρτερ, 1975 / Μικελάντζελο Αντονιόνι / Μαρία Σνάιντερ - Τζακ Νίκολσον ) Κύριες και κύριοι, με περηφάνεια σας παρουσιάζω τον ... Χάρη Ζ.! (Και σας υπόσχομαι ... πολλά "όργια σε αυτήν την βίλλα"!).

Leave a Reply

four + 14 =

Top