Είστε εδώ

«Στρουθοκαμηλισμός» Γεραπετρίτη: Τα ντοκουμέντα τον διαψεύδουν και εκείνος επιμένει ότι η τηλεδιοίκηση λειτουργούσε! «Επί 15 ημέρες ψεύδεται, να ζητήσει συγνώμη», λέει ο ΣΥΡΙΖΑ (VIDEO)

«Το σύστημα της τηλεδιοίκησης στη Λάρισα λειτουργούσε απολύτως την κρίσιμη νύχτα» επιμένει ο Γιώργος Γεραπετρίτης, που από την πρώτη ημέρα του εγκλήματος επιχειρεί με ψέματα να συγκαλύψει τις κυβερνητικές ευθύνες, ενώ ταυτόχρονα διαψεύδει και τους εργαζόμενους, αλλά και το ρεπορτάζ του megatv, που ανέδειξε εικόνες απόλυτης εγκατάλειψης στο κτήριο τηλεδιοίκησης Λάρισας.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος κατά την τοποθέτησή του στη συνεδρίαση του Συντονιστικού, «το σύστημα της τοπικής τηλεδιοίκησης στη Λάρισα λειτουργούσε απολύτως την κρίσιμη νύχτα» και όπως είπε το επαναλαμβάνει «με έμφαση», καθώς «προκύπτει από όλα τα στοιχεία τα οποία έχουμε στη διάθεσή μας», όπως είπε και πρόσθεσε ότι «η τοπική τηλεδιοίκηση στη Λάρισα είναι υπαρκτή, πραγματική και ακόμα και σήμερα όλες οι διαδρομές γίνονται με αυτόματες χαράξεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδειάζει τις παπάτζες Γεραπετρίτη για τα Τέμπη και ο πρώην σταθμάρχης Βόλου: «Βραχυκυκλωμένο το σύστημα αυτοματοποιημένης πορείας»

Κατηγόρησε, μάλιστα, όσους «με περισσή υποκρισία και καθόλου αίσθημα ευθύνης, διακινούν ότι δεν υπάρχει καμία τηλεδιοίκηση στη Λάρισα» και ανέφερε ότι «το Κέντρο Ελέγχου της Λάρισας είναι ένα Κέντρο Ελέγχου το οποίο αφορά περίπου 8,5 χιλιόμετρα της διαδρομής, είναι λειτουργικός πίνακας τον οποίο και εγώ ο ίδιος σε αυτοψία είδα και χρησιμοποίησα, λειτουργεί και λειτουργούσε και την κρίσιμη νύχτα».

Προφανώς ο κ. διοικητής (Γεραπετρίτης)- αφού δεν ορκίστηκε υπουργός και χωρίς ίχνος ντροπής απέναντι στους συγγενείς των θυμάτων- εμφανίζεται πλήρως εκτεθειμένος, γεγονός που σχολιάζει σε ανακοίνωσή του, το Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

«Οι εικόνες απόλυτης εγκατάλειψης στο κτήριο τηλεδιοίκησης Λάρισας που μετέδωσε χθες ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, αποτελούν κόλαφο για τη κυβέρνηση και ειδικότερα για τον κ. Γεραπετρίτη που από την πρώτη ημέρα επιχειρεί με ψέματα να συγκαλύψει τις κυβερνητικές ευθύνες», αναφέρει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χρειάστηκε να χάσουν τη ζωή τους 57 άνθρωποι (οι περισσότεροι 18-34 ετών) για να το “ανακαλύψουν”! Πόρισμα – κόλαφος για τις κυβερνητικές ευθύνες της ΡΑΣ: “Ανεπαρκής η εκπαίδευση του σταθμάρχη”

«Μετά τον ΟΣΕ και τους εργαζόμενους στον ΟΣΕ, μετά από πληθώρα δημοσιευμάτων και καταγγελιών, έρχεται ένα ακόμη ντοκουμέντο που επιβεβαιώνει ότι ο σταθμός τηλεδιοίκησης στη Λάρισα που καταστράφηκε τον Ιούλιο του 2019, έκτοτε δεν αποκαταστάθηκε και δεν επαναλειτούργησε ποτέ.

Αν όσοι διοικούν τον ΟΣΕ είχαν φροντίσει να αποκατασταθεί ώστε να ξανατεθεί σε λειτουργία, θα είχε αποφευχθεί το μοιραίο», σημειώνει.

Και ολοκληρώνει:
«Αναμένουμε από τον κ. Γεραπετρίτη, που δεν τόλμησε ούτε καν να ορκιστεί υπουργός για να μην αναλάβει ευθύνες, μετά το χθεσινό ρεπορτάζ να δώσει εξηγήσεις για τα ψέματα που λέει εδώ και 15 ημέρες.

Και να ζητήσει μια ακόμη συγνώμη, αυτή τη φορά ειλικρινή. Γιατί τα ψέματα και η συγκάλυψη των ευθυνών είναι η χειρότερη προσβολή στη μνήμη των ανθρώπων που άδικα χάσαμε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *