Είστε εδώ
Home > FAQ news > Στον τάκο ,,, βγάζει ο Νίκος Παππάς το νέο φιάσκο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ: «Η ανεπάρκεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη και μια… βροχή έχουν εγκλωβίσει τέσσερα τρένα και 1.000 επιβάτες στη βόρεια Ελλάδα»

Στον τάκο ,,, βγάζει ο Νίκος Παππάς το νέο φιάσκο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ: «Η ανεπάρκεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη και μια… βροχή έχουν εγκλωβίσει τέσσερα τρένα και 1.000 επιβάτες στη βόρεια Ελλάδα»

Ταλαιπωρία δίχως τέλος για εκατοντάδες επιβάτες στη βόρεια Ελλάδα που εγκλωβίστηκαν σε τρένα επειδή σημειώθηκε μπουρίνι. Μεταξύ άλλων, ττο δρομολόγιο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ από Αθήνα για Θεσσαλονίκη που ξεκίνησε στις 15:00 σταμάτησε στον σταθμό της Κατερίνης, καθώς η κακοκαιρία προκάλεσε προβλήματα στην ηλεκτροδότηση του δικτύου. Μάλιστα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ με λεωφορεία επιχείρησε να μεταφέρει τους επιβάτες στον προορισμό του.

«Μια βροχή ήταν αρκετή για να “ξεβάψει” το αφήγημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε σχέση με τη δήθεν επένδυση δισεκατομμυρίων ευρώ στον σιδηρόδρομο» σχολιάσει ο Νίκος Παππάς. Όπως αναφέρει ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, σύμφωνα με καταγγελίες επιβατών, τέσσερις αμαξοστοιχίες έχουν ακινητοποιηθεί σε Κατερίνη, Λάρισα, Αλεξάνδρεια και τον επιβατικό σταθμό Θεσσαλονίκης.

«Ο εγκλωβισμός των αμαξοστοιχιών και τουλάχιστον 1.000 επιβατών αποδίδεται, στις πρώτες περιπτώσεις, σε πτώση δέντρων στις γραμμές, στη δε Θεσσαλονίκη σε διακοπή της ηλεκτροκίνησης μετά το Πλατύ Ημαθίας (και προς Θεσσαλονίκη).

Ο ΟΣΕ οφείλει να απολογηθεί για την κατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου. Οφείλει να απαντήσει για το πραγματικό επίπεδο των εργασιών συντήρησης των γραμμών και κοπής/κλαδέματος επικίνδυνων -προς πτώση- δέντρων» τονίζει ο Νίκος Παππάς και προσθέτει:

«Οι κύριοι Μητσοτάκης και Καραμανλής φέρουν ευθύνη για την κυβερνητική ανεπάρκεια και την κατάρρευση του σιδηροδρόμου. Ευχόμαστε όλοι οι επιβάτες και οι εργαζόμενοι να είναι καλά στην υγεία τους και να περάσει γρήγορα και αυτή η “περιπέτεια”».

Πηγή: avgi.gr

Leave a Reply

eight + 13 =

Top