Είστε εδώ
Home > FAQ news > Στο “βαθύ ΠΑΣΟΚ” παραδίδει τη βάση δεδομένων της ΝΔ ο Κυριάκος.Στενός συνεργάτης του Ραγκούση και του Καμίνη στο Αρχείο της Συγγρού…

Στο “βαθύ ΠΑΣΟΚ” παραδίδει τη βάση δεδομένων της ΝΔ ο Κυριάκος.Στενός συνεργάτης του Ραγκούση και του Καμίνη στο Αρχείο της Συγγρού…

Σε έναν άνθρωπο που προέρχεται από το “βαθύ ΠΑΣΟΚ” παραδίδει τα data του κόμματος, δηλαδή όλα τα στοιχεία οργάνωσης, όπως καταλόγους με διευθύνσεις, mail, επικοινωνία κλπ, ο νέος πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης. Σύμφωνα με πηγή, μέσα από τη Συγγρού (που σε λίγες ημέρες μετακομίζει σε άλλο κτήριο στην Πειραιώς, για την επιλογή του οποίου επίσης υπάρχουν ” ερωτήματα “, κατά την ίδια πηγή), ο Κυριάκος, φέρεται να σκέφτεται σοβαρά να τοποθετήσει επικεφαλής του Τομέα με το Αρχείο του κόμματος, τον Θεόδωρο Λιβάνιο.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο έχει μακρά και σημαντική διαδρομή στο ΠΑΣΟΚ του Γ. Παπανδρέου, αλλά και του Ευ. Βενιζέλου. Δεξί χέρι του Γιάννη Ραγκούση, τοποθετήθηκε με δική του πίεση στο επιτελείο του Γιώργου Καμίνη και στη συνέχεια σε καίριο πόστο του Δήμου (Γενικός Γραμματέας από τον Ιανουάριο του 2011 έως τον Αύγουστο του 2014 ).

Τότε τον Αύγουστο του 2014, ο Θοδωρής Λιβάνιος ορίζεται, με απόφαση του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, και του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκου Μητσοτάκη, νέος γενικός γραμματέας του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκε σε επιχειρήσεις πληροφορικής και έρευνας αγοράς στον ιδιωτικό τομέα, ως προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών και διαχειριστής βάσεων δεδομένων.

Γιατί τον προτιμάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Μάλλον γίνεται περισσότερο κατανοητό από την παρακάτω ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ το 2011:

«Κατάπληξη και οργή προκάλεσε ο Γενικός Γραμματέας [του Δήμου Αθηναίων] Θεόδωρος Λιβάνιος όταν σε ερώτηση δικηγόρου στο δικαστήριο “αν ο Δήμος θα έχει πρόβλημα στην αποκομιδή των σκουπιδιών με την απόλυση 715 συμβασιούχων στην καθαριότητα”, η απάντηση ήταν ένα ορθό κοφτό “ΟΧΙ!”.

Κάποτε με έλεγαν "Ιανό". Κάπου αλλού με είπαν "α-χειρο-ήθη". Αλλού "κ Διευθυντή"... - Μα ποιος είσαι, τελοσπάντων ;;; - Ήμουν κάποιος άλλος. Μα τώρα άλλαξα, ρόλο... ( Επάγγελμα Ρεπόρτερ, 1975 / Μικελάντζελο Αντονιόνι / Μαρία Σνάιντερ - Τζακ Νίκολσον ) Κύριες και κύριοι, με περηφάνεια σας παρουσιάζω τον ... Χάρη Ζ.! (Και σας υπόσχομαι ... πολλά "όργια σε αυτήν την βίλλα"!).

Leave a Reply

Top