Είστε εδώ
Home > FAQ news > (στο τέλος θα φύγουν και τα πόμολα από το ΚΙΝΑΛ…) Φώφη Γεννηματά: Έχουμε πόλεμο με τον Τσίπρα

(στο τέλος θα φύγουν και τα πόμολα από το ΚΙΝΑΛ…) Φώφη Γεννηματά: Έχουμε πόλεμο με τον Τσίπρα

Η κόρη του Γιώργου Γεννηματά το δήλωσε πλέον ξεκάθαρα. Το διάδοχο σχήμα του ΠΑΣΟΚ που η ίδια ονομάζει ΚΙΝΑΛ “έχει πόλεμο με τον Τσίπρα και την παρέα του“.

Μιλώντας στη συνεδρίαση  της εκτελεστικής επιτροπής του ΚΙΝΑΛ χαρακτήρισε τον Πρωθυπουργό «τυχοδιώκτη νεοκομμουνιστή», λέγοντας μεταξύ άλλων «έλεος! Είναι προοδευτικός ο υποστηρικτής του Μαδούρο και των ισχυρών; Καμία κυβέρνηση δεν έχει υπηρετήσει συγκεκριμένα συμφέροντα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό όσο ο ΣΥΡΙΖΑ».

Στη συνέχεια, κάλεσε τα στελέχη (σσ: όσα έχουν απομείνει έστω…) να μην υιοθετούν “την προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ περί προοδευτισμού” και να μην οπλίζουν με επιχειρήματα το Μαξίμου.

«Δεν πρέπει να οπλίζουμε το όπλο του αντιπάλου. Δεν μπορεί τα στελέχη μας να μην αντιλαμβάνονται αυτό που αντιλαμβάνεται ο κ. Τσίπρας και η παρέα του, τη δυναμική και τις δυνατότητες μας. Για αυτό μας πολεμάνε» είπε συγκεκριμένα, (βάζοντας ξεκάθαρα υποψηφιότητα για πρωταγωνίστρια στη νέα εκδοχή του παραμυθιού “Τα καινούρια ρούχα του αυτοκράτορα” μέχρι τουλάχιστον να βρεθεί κάποιος που θα της “αποκαλύψει” σαν το μικρό παιδί του παραμυθιού ότι “ο βασιλιάς είναι γυμνός“…)

Επανήλθε μάλιστα στη συγκεκριμένη ρητορική και σήμερα, δηλώνοντας από την Καλαμάτα ότι «ζούμε δυστυχώς με την κυβέρνηση Τσίπρα πρωτοφανή περίοδο παρακμής και ξεπεσμού. Με αλισβερίσια, εκβιασμούς, ίντριγκες που θυμίζουν άλλες εποχές και άλλα καθεστώτα. Ζούμε ένα νέο διχασμό».

«Η κυβέρνηση είναι βαρίδι, έχει τελειώσει στη συνείδηση των πολιτών. Να φύγει τώρα πριν η ζημιά για τη δημοκρατία και τη χώρα γίνει ανεπανόρθωτη. Ενωμένοι οι Έλληνες να πάμε τη χώρα μπροστά», είπε ακόμα η Φώφη Γεννηματά που, όπως φαίνεται από τις μαζικές αποχωρήσεις στελεχών τον τελευταίιο καιρό, δεν μπορεί να ενώσει ούτε τα στελέχη της κάτω από την ομπρέλα του ΚΙΝΑΛ…

μεπληροφορίες από το iefimerida.gr

Leave a Reply

Top