Είστε εδώ

Στο επιτελικό αίσχος του Παίδων “Αγία Σοφία” ο Αλέξης Τσίπρας όπου 3000 παιδιά είναι στην αναμονή να εγχειριστούν ελέω … Μητσοτάκη!

Στο έλεος του Θεού και του επιτελικού μπάχαλου της κυβέρνησης Μητσοτάκ, βρίσκονται εδώ και μήνες 3000 παιδιά, λόγω υποστελέχωσης και ανυπαρξίας κάλυψης συγκεκριμένων ειδικοτήτων, στο Παίδων “Αγία Σοφία” στο Γουδί! Το θέμα που έχει αναδείξει πολλές φορές το The FaQ, κινητοποίησε τον προεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, που επισκέφτηκε το Ίδρυμα.

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» πραγματοποιεί σήμερα Παρασκευή ο Αλέξης Τσίπρας.

Αλέξης Τσίπρας Αγία Σοφία νοσοκομείο
(avgi.gr)

Το μεγαλύτερο παιδιατρικό νοσοκομείο της χώρας είναι αντιμέτωπο με τεράστια προβλήματα, καθώς η κυβέρνηση Μητσοτάκη το έχει αφήσει χωρίς αναισθησιολόγους με αποτέλεσμα τουλάχιστον 3.000 παιδιά να είναι σε λίστα αναμονής για να χειρουργηθούν. Μάλιστα, μόλις χθες ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης και η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα συναντήθηκαν με το Διοικητικό Συμβούλιο ΕΙΝΑΠ και πενταμελή επιτροπή από το Παίδων «Αγία Σοφία» για το ζήτημα.

Αλέξης Τσίπρας Αγία Σοφία νοσοκομείο
(avgi.gr)

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, συνοδευόμενος από τον τομεάρχη Υγείας Ανδρέα Ξανθό και την αναπληρώτρια τομεάρχη Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, έφτασε στο νοσοκομείο λίγο πριν τις 11.30. Αυτή την ώρα έχει συνάντηση με τη διοίκηση του νοσοκομείου προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση, ενώ στη συνέχεια θα συνομιλήσει με εργαζόμενους.

Αλέξης Τσίπρας Αγία Σοφία νοσοκομείο
(avgi.gr)

(Φωτογραφίες-ρεπορτάζ: Αντώνης Ραυτόπουλος)

Πηγή: avgi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.