Είστε εδώ
Home > FAQ news > Στην “Προοδευτική Συμμαχία” ο “Κόσμος” του Πέτρου Κόκκαλη! Ποιες άλλες κινήσεις εντάσσονται και δίνουν το παρών το Σάββατο στην ομιλία του Αλ Τσίπρα

Στην “Προοδευτική Συμμαχία” ο “Κόσμος” του Πέτρου Κόκκαλη! Ποιες άλλες κινήσεις εντάσσονται και δίνουν το παρών το Σάββατο στην ομιλία του Αλ Τσίπρα

Η κίνηση “Κόσμος” του Πέτρου Κόκκαλη εντάσεται, σύμφωνα με πληροφορίες του Δημ Χατζηνικόλα για το documentonews.gr, στην «Προοδευτική Συμμαχία» και θα δηλώσει “παρων” στην «Πανελλαδική Συνάντηση» στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο του Γαλατσίου, το απόγευμα του Σαββάτου , όπου κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, με κεντρικό ζητούμενο τη συνάντηση των προοδευτικών δυναμεων και τη συμμαχία απέναντι στο νεοφιλελευθερισμό και την ακροδεξιά

(Διαβάστε: «Οι πιο κρίσιμες ευρωεκλογές στην ιστορία της Ευρώπης»! Τι ειπώθηκε στη συνέντευξη για την πανελλαδική συνάντηση της «Προοδευτικής Συμμαχίας» το Σάββατο με τον Αλέξη Τσίπρα )

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το newpost.gr eκτός από τon «Κόσμο» του Πέτρου Κόκκαλη θα δώσουν το «παρών» οι εξής κινησεις και κόμματα:

Γέφυρα. Είναι η κίνηση που έκανε την πρόσφατης συνέντευξη τύπου. Συμμετέχουν στελέχη προερχόμενα από τον «σημιτικό» χώρο, όπως ο Νίκος Μπίσης.
Κοινωνική Συμφωνία. Η κίνηση της Λούκας Κατσέλη συνεργάζεται ήδη με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ακτιβιστική Κίνηση Ευρωπαίων Σοσιαλιστών. Είναι μέλη της ΠΑΣΠ που αποχώρησαν πρόσφατα από το ΚΙΝΑΛ.
Σοσιαλιστική Πρωτοβουλία. Πρόκειται για στελέχη του ΠΑΣΟΚ που παλιότερα βρίσκονταν κοντά στον Γιώργο Παναγιωτακόπουλο.
Ενωτική Κίνηση Ευρωπαϊκής Αριστεράς που αποτελείται από τα πρώην στελέχη της ΔΗΜΑΡ που συμπορεύονται με τον Φώτη Κουβέλη.
Χάρτα 19. Πρόκειται για στελέχη του ΚΙΝΑΛ που αποχώρησαν από το κόμμα τους τελευταίους μήνες.
Δίκτυο Αριστερών Δημοκρατών. Είναι κίνηση κεντροαριστερών στελεχών από τη Θεσσαλονίκη γύρω από τον Σάκη Παπαθανασίου.
Σοσιαλιστικό Πατριωτικό Κίνημα. Πρόκειται για έναν κύκλο γύρω από τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Χρήστο Κοκκινοβασίλη.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αναμενεται να οριστεί 150μελής Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα, η οποία εκ των πραγμάτων θα αναδείξει και ένα πιο ευέλικτο Συντονιστικό Όργανο.

Leave a Reply

Top