Είστε εδώ
Home > FAQ news > Στην Εύβοια ο Γιάννης Ραγκούσης επικεφαλής κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ – Αγνοείται ο τυπικά Περιφερειάρχης μέχρι τις 31/8

Στην Εύβοια ο Γιάννης Ραγκούσης επικεφαλής κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ – Αγνοείται ο τυπικά Περιφερειάρχης μέχρι τις 31/8

Και ενω ο Κώστας Μπακογιάννης ( νεος Δημαρχος Αθηναίων), που παραμένει τυπικά Περιφερειάρχης Στερεας Ελλαδας μέχρι τις 31 Αυγούστου που αναλαμβάνει επίσημα η νέα Αρχή ( Φ. Σπανός ), αγνοείται κυριολεκτικά παρά την σχεδόν ολοκληρωική καταστροφή της Εύβοιας ( προφανώς και με τις συμβουλές των πανάκριβων επικοινωνιολόγων του, να αποφύγει να ταυτισει την παρουσια του με μια καταστροφη … ), κλιμάκιο της αξιωματικής αντιπολίτευσης με επιεφαλής τον τομεαρχη Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Ραγκούση μετεβη στο μετωπο της πυρινης λαίλαπαw για να συνδράμει όπως μπορεί. Πιο συγκεκριμένα Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, και ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Αποστόλου, βρίσκονται ηδη στο νησι.

Αναλυτικά ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει:

Αναφορικά με την εξέλιξη της πυρκαγιάς στην Εύβοια έχουν επικοινωνήσει τηλεφωνικά για να ενημερωθούν: η βουλευτής Άρτας, γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, πρ. υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, με τον Αρχηγό της Πυροσβεστικής, ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Αποστόλου, με τον Περιφερειακό Διευθυντή Πυροσβεστικής Στερεάς Ελλάδας και ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας.

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, και ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Αποστόλου, βρίσκονται καθοδόν. Μαζί τους μεταβαίνει κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, για να συνδράμει με κάθε δυνατό τρόπο στην προσπάθεια των αρμοδίων Αρχών να αντιμετωπίσουν τη δύσκολη κατάσταση.

Νωρίτερα μέσω twitter ο Γιάννης Ραγκούσης, τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ σχολιασε τις δηλώσεις του Μιχ. Χρυσοχοΐδη, υπουργού Προστασίας του Πολίτη από το Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων Πυροσβεστικού Σώματος ότι «υπάρχει κράτος. Άξιοι λειτουργοί, που ξέρουν να δίνουν μάχες»

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Ραγκούσης στην ανάρτησή του σημειώνει:

Επιτέλους να συμφωνήσουμε σε κάτι. Ναι, πράγματι είναι άξιοι λειτουργοί. Είναι ακριβώς οι ίδιοι και στις ίδιες θέσεις από τις οποίες και τα προηγούμενα χρόνια έδιναν τις ίδιες μάχες. Ευτυχώς από πάνω τους δεν πέρασε η «πύρινη λαίλαπα» των κομματικών διώξεων, όπως κάνατε με την ΕΛ.ΑΣ.

Κάποτε με έλεγαν "Ιανό". Κάπου αλλού με είπαν "α-χειρο-ήθη". Αλλού "κ Διευθυντή"... - Μα ποιος είσαι, τελοσπάντων ;;; - Ήμουν κάποιος άλλος. Μα τώρα άλλαξα, ρόλο... ( Επάγγελμα Ρεπόρτερ, 1975 / Μικελάντζελο Αντονιόνι / Μαρία Σνάιντερ - Τζακ Νίκολσον ) Κύριες και κύριοι, με περηφάνεια σας παρουσιάζω τον ... Χάρη Ζ.! (Και σας υπόσχομαι ... πολλά "όργια σε αυτήν την βίλλα"!).

One thought on “Στην Εύβοια ο Γιάννης Ραγκούσης επικεφαλής κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ – Αγνοείται ο τυπικά Περιφερειάρχης μέχρι τις 31/8

Leave a Reply

3 × 2 =

Top