Είστε εδώ

Στήλη Άλατος: Τα χυδαία παρατράγουδα της ΝΔ και η δήθεν αριστερή πένα, που δίνει συμβουλές… ήττας στον Συριζα

Τιμημένοι μου αναγνώστες, πέρασα μια Κυριακή χωρίς να ακουμπήσω πληκτρολόγιο και ήταν σαν έχω διαπράξει το μεγαλύτερο έγκλημα. Απίστευτες οι τύψεις καλά μου παιδιά, για το γεγονός ότι δεν σχολίασα, τα παρατράγουδα της ΝΔ, που έχουν κουραστεί να μοιράζουν συλλυπητήρια. Ούτε το όνομα αυτού του χυδαίου που το εκστόμισε δεν θέλω να γράψω καλά μου παιδιά. ούτε αυτό δεν αξίζει…

Η δήθεν αριστερή πένα, δίνει συμβουλές… ήττας στον Συριζα

Τι είναι αυτά που ζούμε τιμημένοι μου αναγνώστες. Πόσο εμμονικός πρέπει να είσαι για να θεωρείς ότι κατέχεις την απόλυτη αλήθεια και να την πουλάς, συνεχώς ως ο μόνος παντογνώστης, μέχρι να βρεθεί κάποιος να τσιμπήσει και να την αγοράσει. Όχι την αλήθεια, καλά μου παιδιά. Αλλά την αλήθεια της δήθεν αριστερής πένας, που πλέον είναι τόσο απροκάλυπτα εμμονική, που μοιάζει χειρότερη από την Άννα την “ταξιδιάρα”. Τουλάχιστον αυτή, τιμημένοι μου αναγνώστες, δεν κρύβει αυτό που θέλει. Η δήθεν αριστερή πένα όμως , που έχει βαλθεί να μας πείσει, ότι τα βαρίδια του Τσίπρα, είναι αυτοί που μπήκαν μπροστά, όταν ο Συριζα πήρε 32 % , με όλο το αντισύριζα μέτωπο, σε πλήρη ανάπτυξη και ότι πρέπει να τους αλλάξει όλους αυτούς, που τους ψήφισε ο κόσμος, με κάποιους από τους παλιούς υπουργούς του ΠΑΣΟΚ, τους οποίους η ίδια η δήθεν αριστερή πένα (ενδεχομένως και ο μέντοράς της ή και εντολοδόχος της- δεν το έχω ξεκαθαρίσει ακόμη- ο Σημίτης) θεωρεί επιτυχημένους, με ξεπερνάει. Καλά μου παιδιά, κάποιοι μυαλοπωληδες γυρολόγοι, της πολιτικής ζωής αυτής της έρμης της χώρας, έχουν καταφέρει να επιβιώνουν μέ όλες τις καταστάσεις και όπως σας το έχω ξαναγράψει η Στήλη Άλατος, λειτουργούν όπως τα παράσιτα για τους ξενιστές τους. Μια ματιά στη βιολογία, ίσως θα είναι αναγκαία για ορισμένους που ασχολούνται με την πολιτική. Και για να μην το ξεχάσω τιμημένοι μου αναγνώστες, όταν πας στον πόλεμο, δεν αφήνεις κανένα όπλο στην αποθήκη. Ακόμη και το λιανοντούφεκο, είναι απαραίτητο.Αν αρχίσεις καλά μου παιδιά να ξαρματώνεσαι, όπως θέλει η δήθεν αριστερή πένα, τότε πας λειψός να διεξάγεις τον υπέρ πάντων αγώνα. Εκτός και αν η δήθεν αριστερή πένα , δεν θέλει τόσο πολύ την νίκη στον πόλεμο, αλλά μια “γλυκιά ήττα”. Μόνο που καμία ήττα πλέον δεν θα είναι γλυκιά, αν επικρατήσουν οι δυνάμεις του παρακράτους.
Η δήθεν αριστερή πένα, έχυνε το δηλητήριο της Σημιτικής παραγωγής, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη το εκτελεστικό γραφείο του Συριζα. Μέχρι και άρθρο του Παπαχελά, επιστράτευσε για να πείσει ή να πιέσει τον Αλ, Τσίπρα, να βγάλει μια φετφά και να σουτάρει όσους η δήθεν αριστερή πένα και το αντισύριζα μέτωπο, θεωρεί ότι είναι βαρίδια. Γιατί απορείτε καλά μου παιδιά. Συμπίπτουν τα ονόματα αυτών που θεωρεί βαρίδια η δήθεν αριστερή πένα, με αυτούς που δεν ανέχεται το αντισύριζα μέτωπο. Και επίσης με αυτούς για τους οποίους βάζει “βέτο” ο Νίκος Ανδρουλάκης και οι καναλάρχες!  Πόσο σημιτικά όμορφο μου μοιάζει αυτό τιμημένοι μου αναγνώστες.
Και το πρόβλημα για την δήθεν αριστερή πένα με τις εμμονές, είναι η ΝΔ, που πλέον κατάλαβε ότι με το να χτυπάει συγκεκριμένους ανθρώπους από τον Συριζα, χάνει η ίδια και το σταμάτησε. Θα είχε απομείνει μόνη της , να μοιάζει γραφική, αν δεν υπήρχε ο ισαποστάκιας Ανδρουλάκης, να δώσε ένα χεράκι στο σχέδιο Σημίτη, να τον διαλύσει τον Συριζα. Μην κάνετε έτσι καλά μου παιδιά, ένα σενάριο τρελό ξεδιπλώνω, η Στήλη Άλατος, γιατί πέσατε να με φάτε; Από κοντά και το επίσημο the faq, να με φάει κι αυτό. Είπαμε τρελό σενάριο είναι, αλλά γιατί να μην το γράψω να υπάρχει. καλά μου παιδιά, νομίζετε, ότι το σύστημα εξουσίας, που έχει κατασπαράξει, την Ελλάδα, έχει συγχωρήσει τον λαό που πίστεψε στην αλλαγή ; Όχι. Αν θα κάνει τα πάντα, για να σβήσει τις ελπίδες; Φυσικά.
Πάμε τώρα στον Νίκο τον Ανδρουλάκη, που περισσότερο τον νοιάζει, ποιοί θα είναι στα ψηφοδέλτια του Συριζα, παρά ποιοί τελικά θα είναι σε αυτά του ΠΑΣΟΚ. Η ΝΔ έβαλε στοπ, στα χτυπήματα κατά συγκεκριμένων στελεχών του Συριζα και να ζητάει από τον Τσίπρα, να μην τους συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια και ο Νίκος ανέλαβε να σηκώσει αυτός το βάρος, της απουσίας της ΝΔ. Ζητάει αυτός πλέον , καλά μου παιδιά, από τον Τσίπρα, να μην έχει υποψήφιους στο κόμμα του “βαρίδια”. Τα ίδια “βαρίδια” ονοματίζει , που ονομάτιζε η ΝΔ και κατα των οποίων ξιφουλκεί η δήθεν αριστερή πένα. Α ο Νίκος ο Ανδρουλάκης, και στο έγκλημα των Τεμπών, έχει την ίδια αντιμετώπιση, που είχε και στο θέμα των παρακολουθήσεων. Φταίει πρώτα ο Συριζα και μετά η κυβέρνηση. Φταίνε και οι δύο για όλα τα δεινά της χώρας, από την Μεταπολίτευση και μετά. Ναι καλά μου παιδιά, ο Νίκος δεν έχει ακούσει τίποτα για Γ. Παπανδρέου, Ευάγγελο Βενιζέλο, συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με ΝΔ, Σαμαρά, τότε που ήταν γραμματέας. Τίποτα από όλα αυτά. Α! και να μην ξεχάσω , καλά μου παιδιά, να θυμίσω στον Νίκο τον Ανδρουλάκη, ότι εδώ και 4 χρόνια κυβερνά ο Μητσοτάκης…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *