Είστε εδώ

Στήλη Άλατος: Πως θα πάει ο Κυριάκος μέχρι την 21η Μαΐου, που αν κερδίσει θέλει να κάνει υπουργό τον Σταύρο Θεοδωράκη

Τιμημένοι μου αναγνώστες, ανακοίνωσε εκλογές ο Κυριάκος, για τις 21 Μαΐου και αποτρελάθηκε η φύση, μια ήλιο, μια συννεφιά , βροχή και μετά καταιγίδα και κάτι αέρηδες να σε σηκώνουν από το έδαφος και να σε στέλνουν να κουτουλήσεις στον απέναντι τοίχο. Τι ήταν αυτό που μας έκανες Κυριάκο,γιατί θέλεις να στερήσεις από τον κόσμο, αυτό το πρόσωπο, το τέλειο, το σμιλεμένο από γλύπτες, το χιλιοτραγουδισμένο από γλύφτες καλοπληρωμένους και ξεπλυμένους: Γιατί θές να φύγεις που θα πας; Μη μου πεις ότι περιμένεις, να είσαι ξανά, στο σπίτι του Πίνατ, μετά τις εκλογές;

Πως θα πάει ο κυριάκος μέχρι την 21η Μαΐου

Αυτή η ανακοίνωση των εκλογών βέβαια καλά μου παιδιά, μου δημιούργησε πρόβλημα της Στήλης Άλατος και προσπάθησα, να βγάλω μια άκρη στην συζήτηση που είχα με το επίσημο the faq. Θα σας παρουσιάσω τιμημένοι μου αναγνώστες όλον τον διάλογο με τα σενάρια , που καθίσαμε και σκεφτήκαμε, για να διαπιστώσετε και εσείς, ότι δεν είμαι μόνο εγώ η Στήλη Άλατος επιρρεπής στα σενάρια.
Πάμε λοιπόν, τιμημένοι μου αναγνώστες, να αποκωδικοποιήσουμε, όσο μπορούμε εμείς να αποκωδικοποιήσουμε τις προθέσεις ενός ηγέτη , όπως ο Κυριάκος.
Τι προσπαθεί να πετύχει ο Μητσοτάκης, καλά μου παιδιά, με την πρώτη κάλπη στις 21 Μαΐου ; Να κερδίσει τις εκλογές ; Τουλάχιστον αυτό θεωρεί ότι θα πετύχει, ο ίδιος. Εδώ και η πρώτη διαφωνία μου με το επίσημο the faq. Τιμημένοι μου αναγνώστες, η Βουλή δεν έχει διαλυθεί και η επίσημη προεκλογική περίοδος, τυπικά δεν έχει ξεκινήσει. Το επίσημο the faq, πιστεύει ότι ο Κυριάκος, θα θελήσει να κάνει όσο το δυνατόν μικρότερη επίσημη, δηλαδή με κανόνες προεκλογική περίοδο, γιατί τον βολεύει το χάος με τις δηλώσεις επί παντός επιστητού των βουλευτών, οι οποίες δεν θα απαντώνται από τα στελέχη της ΝΔ. Εγώ, για τον ίδιο λόγο, πιστεύω ότι δεν τον βολεύει, γιατί τα στελέχη του Συριζα, θα βάζουν συνεχώς τα θέματα των Τεμπών, των παρακολουθήσεων, των σκανδάλων και της ακρίβειας, χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να παρουσιάζουν το πρόγραμμα του κόμματός τους. Ακόμη και αν δεν απαντούν, οι της ΝΔ,θα εξακολουθούν να βρίσκονται απολογούμενοι. Κατά το δικό μου σκεπτικό, τιμημένοι μου αναγνώστες, στην επίσημη με τους κανόνες που την διέπουν, προεκλογική περίοδο, οι υποψήφιοι θα είναι υποχρεωμένοι να παρουσιάζουν τις θέσεις του Συριζα ως ένα βαθμό.
Το επίσημο the faq, θεωρεί ότι ο Κυριάκος μεχρι τις 21 Μαΐου, θέλει να έχει μια χαλαρή προεκλογική περίοδο, τόσο χαλαρή που να χαθεί το πραγματικό δίλημμα των εκλογών, το οποίο θέλει στις επόμενες εκλογές, να το θέσει πιο καθαρά. Αυτός ή ο Τσίπρας.
Όχι τιμημένοι μου αναγνώστες, στοίχημα δεν βάλαμε, γιατί η Στήλη Άλατος δεν θέλει, να χάνει ούτε στα οικογενειακά διπλά. Πάντως σε αυτό που συμφωνήσαμε και δώσαμε τα χέρια, είναι το γεγονός ότι θα έχουμε άλλο περιβάλλον μετά την 21η Μαΐου.


Μα υπουργός του Κυριάκου ο Σταύρος Θεοδωράκης;

Καλά μου παιδιά, η πληροφορία έφτασε στα όμορφα αυτάκια μου και λίγο έλειψε να μου πέσουν. Μα είναι δυνατόν μεγάλε μας ηγέτη; Τιμημένοι μου αναγνώστες, κρατηθείτε.Αληθεύει ότι στο μυαλό του προέδρου Κυριακου είναι η υπουργοποίηση του Σταύρου Θεοδωράκη στην – απίθανη – περίπτωση που ξανά σχηματίσει ο ιδιος κυβέρνηση ή … έχει λόγο σε υπηρεσιακή κυβέρνηση; Είναι ο Σταύρακας ένας από εκείνους με άλλο «χρωμα» που εννοούσε ο πρόεδρος Κυριάκος όταν αναφέρθηκε σε αυτοδύναμη διακυβέρνηση με κυβέρνηση και από άλλα χρώματα;Θα το κάψουμε το μυαλό μας , τεράστιε Κυριάκο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *