Είστε εδώ

Στήλη Άλατος: Οι Βέλγοι ερευνούν την Καϊλή και όλους τους ευρωσοσιαλιστές από τον Μάιο. Ήταν πολλά (κοντά στα 3 εκατομμύρια) τα λεφτά, για εγκληματική οργάνωση μιλούν οι βελγικές αρχές

Καλά μου παιδιά ξύπνησα με ένα άγχος με έναν φόβο, μην τυχόν έχουν φτάσει κι εδώ οι Βέλγοι αστυνομικοί και με βρουν με τις σακούλες στα χέρια και πήγα ξαφνικά στην κουζίνα με τον στιγμιαίο καφέ και τα μακαρόνια νο 10, μην τυχόν και με στείλουν την Στήλη Άλατος στον Άδωνι, για εξηγήσεις, γιατί δεν ψώνισα από το καλάθι του νοικοκυριού. Αχ! Ευα, τις μας έκανες…

Η Εύα Καϊλή, ένα όνομα μια ιστορία και τι ιστορία. Με χρήματα καταρ(ι)α(σ)μένα, με μαύρες σακούλες, με φίλους και συγγενείς, να έχουν μετατραπεί σε “μουλάρια”, ( έτσι λένε στις λατινικές αμερικές, οι βαρόνοι, τους μεταφορείς, καλά μου παιδιά. Άσχετο αλλά μου αρέσει η λέξη, γιατί έχουμε πήξει στα γαϊδούρια).

Τιμημένοι μου αναγνώστες, δεν πρέπει να έχετε παράπονο, “το έχω” με τα διηγήματα, οπότε θα σας διηγηθώ την ιστοριούλα Κατάρ δουλειές στην Ευρωβουλή, με το σασπένς που έχετε αγαπήσει στην Στήλη Άλατος. Η βελγική Αστυνομία,καλά μου παιδιά, ασχολείται με την υπόθεση αυτή για περισσότερους από 7-8  μήνες. Στην αρχή είχε φτάσει καταγγελία στους Βέλγους, ότι έχουν ξαμολυθεί αξιωματούχοι και μεσάζοντες , στην ΕΕ για λογαριασμό του Κατάρ, κάνοντας “Λόμπινγκ” στα κέντρα αποφάσεων της ΕΕ. Τι σημαίνει αυτό καλά μου παιδιά; Ότι είχαν ξαμολυθεί να “πείθουν” προθύμους , ώστε να προμοτάρουν το μουντιάλ του Κατάρ και να μετριαστούν οι αρνητικές εντυπώσεις για τις χιλιάδες ζωές που χάθηκαν, χτίζοντας σε χρόνο ρεκόρ δέκα γήπεδα. Οι Βέλγοι, επειδή είναι σοβαρό μαγαζί , καλά μου παιδιά, ζήτησαν και την βοήθεια της Εuropol, στην υπόθεση, η οποία είχε πάρει τον δρόμο της, χωρίς κανείς να βάζει εμπόδια.

Η πρώτη, η αρχική καταγγελία καλά μου παιδιά, έφτασε στις Βρυξέλλες, από τις ΗΠΑ. Οι αμερικανοί, καλά μου παιδιά , άνοιξαν τα μάτια στους Βέλγους κι αυτοί έβαλαν στις έρευνες και την Εuropol. Η βελγική αστυνομία και η Εuropol, λοιπόν καλά μου,  διαπίστωσαν ότι οι λομπίστες ή αλλιώς μεσάζοντες, πλησίασαν περισσότερο την ομάδα των ευρωσοσιαλιστών, για να πετύχουν. Από τον Μάιο λοιπόν καλά μου παιδιά, όλοι οι ευρωσοσιαλιστές ευρωβουλευτές, μπήκαν στο μικροσκόπιο Βέλγων αστυνομικών και Εuropol. Ελέγχθηκαν όλοι οι ευρωβουλευτές που ανήκουν στην ομάδα των ευρωσοσιαλιστών και φυσικά και η κα Καϊλή, αλλά και ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης.

Να κάνω μια παρένθεση εδώ καλά μου παιδιά και να σας πω ότι ο κ. Ανδρουλάκης, ενημερώθηκε πρόσφατα για αυτόν τον έλεγχο, από την βελγική αστυνομία και την Εuropol και φυσικά έγινε έξαλλος, με αυτά που έμαθε. Άλλωστε καλά μου παιδιά, ο κ. Ανδρουλάκης, όπως μας είπε σήμερα, είχε δηλώσει στους Ευρωσοσιαλιστές από τον Σεπτέμβριο ότι η κ. Εύα Καϊλή, δεν θα ήταν υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ στις επόμενες ευρωεκλογές.

Η παρένθεση κλείνει και ξαναγυρνάμε στις έρευνες της αστυνομίας του Βελγίου και της Εuropol. Τιμημένοι μου αναγνώστες, λίγους μήνες μετά τον Μάιο, που έγινε ο πρώτος έλεγχος,οι Βέλγοι , εξέτασαν πρόσωπα που σχετίζονται με την Εύα Καϊλή, δύο φορές. Δύο φορές, τιμημένοι μου αναγνώστες , τους κάλεσαν για “κουβεντούλα” τους συνεργάτες της Εύας. Τυχαίο; Δεν νομίζω μετά από όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.
Κι επειδή η Στήλη Άλατος, μαθαίνει πληροφορίες και από τις Βρυξέλλες, θα μάθετε και εσείς τιμημένοι αναγνώστες και το ποσό που θα έβαζαν στα ταμεία τους, οι πρόθυμοι να υπερασπιστούν μετά αντιτίμου, το Κατάρ και το πόσο όμορφη είναι η ζωή εκεί για τους εργάτες,οι οποίοι αποδημούν εις Κύριον κατά εκατοντάδες, με το χαμόγελο στα χείλη. Φυσικά καλά μου παιδιά, μιλάμε για πολλά χρήματα. 2,7 εκατομμύρια ευρώ, μαθαίνουμε. Πάμε πάλι τιμημένοι μου αναγνώστες. 2,7 εκατομμύρια ευρώ, η αμοιβή για τις υπηρεσίες στο Κατάρ, όσων θα “τσιμπουσαν”.  Τρίτη φορά καλά μου παιδιά, το ποσόν για να το εμπεδώσετε. 2,7 εκατομμύρια ευρώ. Η υπόθεση και η αποκαλύψεις για κύκλωμα, μιλάω πολύ προσεκτικά καλά μου παιδιά γιατί ακόμη δεν έχουν γίνει οι επίσημες ανακοινώσεις από τις αρχές (αύριο Κυριακή), είναι πολύ σοβαρή και βρίσκεται στα χέρια Ανακριτή και όχι Εισαγγελέα. Όπως καταλαβαίνετε καλά μου παιδιά, δεν ήταν δυνατόν να μείνει τίποτα στο σκοτάδι και σύμφωνα με πληροφορίες που έχει η Στήλη Άλατος, οι αρχές στο Βέλγιο και σε άλλες χώρες,με την συνδρομή της Εuropol, ερευνούν πλέον και την περιπτωση της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, ελέγχοντας και ενδεχόμενη εμπλοκή ακόμα  και τον Πρόεδρο της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο, ο οποίος διαμένει στο Κατάρ, αλλά και της συζύγου του που έχει καταγωγή από τον Λίβανο και ιδιαίτερες σχέσεις με το Κατάρ.

Μην γίνεστε κακοί, τιμημένοι μου αναγνώστες. Φυσικά γνωρίζει η Στήλη Άλατος ποιος είναι ο Ινφαντίνο. Μάλιστα ο Υπουργός Επικρατείας ο κ. Γεραπετρίτης, τον έφερε και στην Αθήνα στις 22 Αυγούστου για να γνωριστεί καλά και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ε και αφού γνωρίστηκαν συναντηθηκαν κανα δυο φορές ακόμη.Σημείωση:
Επειδή εδώ είμαστε ακριβοδίκαιοι καλά μου παιδια να επισημένουμε ότι, σε αυτό το στάδιο της έρευνας γαι την κ Καιλή, ο όρος «σύλληψη» δεν είναι ο ακριβής, καθώς στο Βέλγιο η διαδικασία αναφέρεται ως «κράτηση μέχρι την ακρόαση του υπόπτου» («interpellation pour audition»)

Αυτό σημαίνει ότι, στην πράξη, η κυρία Καϊλή στερείται της ελευθερίας της, μέχρι να καταθέσει ως ύποπτη για τις πράξεις που τις καταλογίζονται. Στη Γαλλία ο αντίστοιχος όρος είναι (αστυνομική) κράτηση («garde à vue»).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η κυρία Καϊλή θα συλληφθεί επίσημα, εάν ο ανακριτής εκδώσει ένταλμα σύλληψης -κάτι που πρέπει να συμβεί εντός 48 ωρών, ειδάλλως θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερη.

ΥΓ:
Αύριο θα προσπαθήσουμε να λύσουμε ένα πρόβλημα μαθηματικό. Στις πόσες “σφαλιάρες”,παραιτείται ένας Χατζηδάκης και στις πόσες ένας Δένδιας…

One thought on “Στήλη Άλατος: Οι Βέλγοι ερευνούν την Καϊλή και όλους τους ευρωσοσιαλιστές από τον Μάιο. Ήταν πολλά (κοντά στα 3 εκατομμύρια) τα λεφτά, για εγκληματική οργάνωση μιλούν οι βελγικές αρχές

  1. Από όπου και να φυσάει κάλε μου άνθρωπε οι βόθροι βρομάνε το ίδιο αλλά εμεις στο Ελλαδιστάν έχουμε συνάχι λόγω τριδιμιας και υπάρχει δικαιολογία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *