Είστε εδώ

Στήλη Άλατος: Ο Κυριάκος δεν σώζεται και άρχισε η κούρσα διαδοχής και η “Metron Analysis, η κυρία 20,5%”!

Τιμημένοι μου αναγνώστες, έχουν ξεχυθεί όλοι οι υποστηρικτές και οι παπαγάλοι του Κυριάκου, έχουν πάρει σβάρνα τα κανάλια, τα ραδιόφωνα και τις ιστοσελίδες, για να περάσουν στον κόσμο τις ανοησίες που είπε στην Βουλή ο Γεραπετρίτης, που ειναι οι ίδιες ανοησίες που είχε πει στην αρχή ο Κυριάκος, ο ανήξερος, ο ανεύθυνος και όλα τα υπόλοιπα επίθετα που τον ακολουθούν σαν την ουρά του Πίνατ ένα πράγμα. Ουρλιάζουν και προσπαθούν να καλύψουν κάθε άλλη φωνή, ακόμη κι αν αυτή προέρχεται… μέσα από την ΝΔ. Είναι πολύ συγκινητικές οι προσπάθειές τους καλά μου παιδιά. Τι νας σας πω, εγώ θέλω να κλάψω από συγκίνηση, αλλά δεν έχω μαντήλι πρόχειρο και καθαρό, για να σφουγγίσω τα καυτά μου δάκρυα, μην πέσουν στο πληκτρολόγιο και μου το λιώσουν…Τέτοιο πάθος που βλέπω, η έρμη η Στήλη Άλατος, τόση φωτιά έχω πάρει.

 

“Metron Analysis, η κυρία 20,5%”

Καλά μου παιδιά, θέλω από σήμερα να σας δώσω μιαν υπόσχεση. Κάθε μέρα από δω και εμπρός, στο τέλος της Στήλης Άλατος, θα έχω για τελευταία πρόταση την εξής : ” Metron Analysis, η κυρία 20,5%”. Με αυτήν την πρόταση, θα κλείνω κάθε μέρα τα κείμενα που θα διαβάζετε. Δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω, από αυτό, μιας και το βράδυ της Πέμπτης, ο άνθρωπος που παρουσίασε στο MEGA, αυτό το αποτέλεσμα, που το ονόμασε δημοσκόπηση μου έφερε στο νου, όλες τις βρισιές, που έχω μάθει και ακούσει, όσα χρόνια ζω και υπάρχω. Δεν θέλω και δεν πρέπει να σας απαριθμήσω τις βρισιές, τιμημένοι μου αναγνώστες, γιατί με βλέπω φυλακή, από τις πολλές μηνύσεις που θα τσιμπήσω η κακόμοιρη η Στήλη Άλατος. Τι να πρωτογραψω, τι να πρωτοπώ και τι να πρωτοκράξω, από αυτό ανοσιούργημα της πολιτικομαθηματικής σκέψης, που ανατρέπει τα δεδομένα ακόμη και στις υποψηφιότητες, για το βραβείο Νόμπελ Μαθηματικών. Τι να πρωτογραψω για αυτό το ανοσιούργημα, που κατέβασε την στατιστική στο επίπεδο της τέχνης της ανάγνωσης ταρώ σε πανηγύρι, την δεκαετία του 1930, στο πιο απομονωμένο κομμάτι γης, που δεν είχε φτάσει ακόμη ο ηλεκτρισμός και οι κάτοικοι, δεν είχαν ακούσει ραδιόφωνο και δεν είχαν δει τυπωμένο χαρτί. Όχι δεν μιλάω, για τις χαρτορίχτρες και αυτές που διαβάζουν το κατακάθι του καφέ. Αυτές σε σχέση με την “δημοσκόπηση”, που παρουσιάστηκε από την ” Metron Analysis, η κυρία 20,5%”, είναι καθηγήτριες πανεπιστημίου (εντάξει όχι κανονικού, σαν κι αυτά της Κεραμέως, αλλά πανεπιστημίου).  Σαν να βγάζεις τα μάτια σου, καλά μου παιδιά, για να βλέπεις μέσα από τα μάτια αυτού για τον οποίο δουλεύεις. Για να εξηγήσω, τι σημαίνει το 20,5%, τιμημένοι μου αναγνώστες, γιατί αρνούμαι να γράψω οποιοδήποτε άλλο νούμερο , από αυτήν την δημοσκόπηση, παρά το γεγονός ότι το επίσημο the faq, με μαλώνει, πρόκειται για το ποσοστό που δίνει η ” Metron Analysis, η κυρία 20,5%”, στον Συριζα στις εκλογές που έρχονται. Το παρατσούκλι δεν της έβγαλα εγώ, δηλαδή. Αυτοί το επέλεξαν …

 

Ο Κυριάκος δεν σώζεται και άρχισε η κούρσα διαδοχής

Τιμημένοι μου αναγνώστες, σας είπα έχουν πάρει τις ρούγες, τα στενά, τα κανάλια, τα ραδιόφωνα και τις ιστοσελίδες “σβάρνα”, παπαγαλάκια και “στελέχη”, να σώσουν ότι σώζεται. Υπάρχει όμως και αυτό το ένστικτο της αυτοσυντήρησης,όμως που παρά το γεγονός ότι προσπαθούν να σώσουν τον Κυριάκο, γνωρίζουν παράλληλα ότι δεν θα τα καταφέρουν και έχουν αρχίσει το παιχνίδι. Συναγωνίζονται οι α(χ)ριστοι ο ένας τον άλλον σε α(χ)ριστεία καλά μου παιδιά και δεν ξέρεις ποιον να πρώτοθαυμάσεις! Τον Άδωνη που έχει ξεκινήσει ήδη την κούρσα για τη διαδοχή του Μωυσή και άρχισε τις πισώπλατες μαχαιριές στον Δένδια; Τον Χατζηδακη που δεν τον νοιάζει αν τον παρακολουθούν και σφυρίζει αδιάφορα δίπλα στον ωτακουστή; Τον Γεραπετριτη καθηγητή άνθρωπο που αποφάσισε να κουβαλάει fake news στην Βουλή; Τον Πλεύρη που έλεγε χθες σε φιλικό του κανάλι «φέρτε μου ένα φακελάκι;» ( εδώ δεν ξεκαρδιζομαστε στα γέλια λόγω Τεμπων). Ή τον αγέρωχο Βασιλάκη – καλά εσύ έφυγες νωρίς – Κικίλια που διαβεβαίωνε πριν από δυο χρόνια πως η κυβερνησαρα θα φροντίσει άμεσα το ζητημα ασφαλείας από τις κατολισθήσεις στην μαγευτική παραλία Ναυάγιο στη Ζάκυνθο και μετά από δυο καλοκαίρια, ανακοίνωσαν ότι απλώς … την κλείνουν για το κοινό το καλοκαίρι! Μόνον απαγορεύσεις και απευθείας αναθέσεις. Αυτό θα μείνει τελικά όταν θα αποσυνθέσει ο λαός στην κάλπη την κυβέρνηση Μητσοτάκη (για να παραφρασω – ήμαρτον – και τον ποιητή)

One thought on “Στήλη Άλατος: Ο Κυριάκος δεν σώζεται και άρχισε η κούρσα διαδοχής και η “Metron Analysis, η κυρία 20,5%”!

  1. Ξέχασες να κλείσεις το κείμενο με το :”Metron Analysis,η κυρία 20,5%”, οπότε το κλείνω εγώ, άλλη μια φορά: :”Metron Analysis,η κυρία 20,5%”. ΚΑΛΌ ΒΡΆΔΥ .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *