Είστε εδώ

Στήλη Άλατος: Ήταν ραντεβού θανάτου το ξύλο στην 16χρονη; Τα οικονομικά συμφέροντα που έχουν οι “διαφωνούντες” στον Συριζα

Τιμημένοι μου αναγνώστες, μια χαρά ξύπνησα το πρωί, έβλεπα ότι ετοιμαζόμουν να πάω ταξίδι στα εξωτερικά και είχα το άγχος της προετοιμασίας. Σηκώθηκα έφτιαξα καφέ και με πήρε μια φίλη και μου μαύρισε την μέρα. Στα σκουπίδια το όνειρο, καλά μου παιδιά.Την φίλη μου την λες και μοντέλο, δεν θα σε κατηγορήσει κανένας και πολλοί θα συμφωνήσουν. Είχε βγει στην παραλία την Κυριακή και μου είπε ότι είχε απλωθεί στην αμμουδιά, αλλά είχε σκεπαστεί, από την μέση και κάτω για να μην την δει κανένα μάτι (είναι και ινφλουενσερ η κοπέλα) και της βρει κανά κουσούρι και κυκλοφορήσουν φωτογραφίες της, που δεν την κολακεύουν. Ρε πάτε καλά που έχετε κάνει τις γυναίκες, τα κοριτσάκια σαν τα κρύα τα νερά, να μην αγαπάνε το σώμα τους και να θέλουν συνέχεια να το αλλάξουν. Και μιλάω για τα άλλα κορίτσια, γιατί η Στήλη Άλατος, τις έκοψε μικρή τις μακακίες και δεν κάνει βόλτες με ξένα θέλω. Πάει όπου την πάνε τα πόδια της κι ας είναι και στον γκρεμό. Και δεν το είδα το πρόβλημα μόνο στην φίλη μου τιμημένοι μου αναγνώστες,( που αν ανήκετε κι εσείς σ αυτούς που θέλουν τον σύντροφο ή την σύντροφο μοντέλο από περιοδικό, μην με ξαναδιαβασετε) , αλλά και σε νέες γυναίκες που ασχολούνται με την πολιτική. Μια που είδα , πρόσφατα, έχει “τραβηχτεί” καλά μου παιδιά. Κρίμα γιατί ήταν σαν τα κρύα τα νερά…Αντε μου στο διάολο, δεν έχετε μάθει ακόμη ότι η ομορφιά κρύβεται στις ατέλειες ;

 

Ραντεβού θανάτου το ξύλο στην 16χρονη;
 

Τιμημένοι μου αναγνώστες, να προσέχουμε στον δρόμο που περπατάμε, γιατί κυκλοφορούν αστυνομικοί, που δεν χαμπαριάζουν και πολύ. για σκεφτείτε να είστε σε πεζοδρόμιο και στον δρόμο να γίνεται πορεία και κάποιοι από τους αστυνομικούς, που πληρώνονται από σας για να σας προστατεύουν, να μην έχουν ξυπνήσει καλά και να σας περιλάβουν, γιατί αυτοί που κάνουν την πορεία, έτρεξαν πιο γρήγορα. Να σας πω τι θα γίνει; θα φάτε το “ξύλο της αρκούδας” τιμημένοι μου αναγνώστες. Αν είστε τυχεροί θα πάτε στο νοσοκομείο και θα βγείτε από αυτό και αν είστε άτυχοι, η κατάληξη θα είναι πιο…μόνιμη. Είδατε τι έγινε με την 16χρονη στο Νέο ηράκλειο. Τώρα αν εσείς περιμένετε να μάθετε την αλήθεια από την αστυνομία, είναι σαν στέλνετε γράμμα στον Αη Βασίλη και να πιστεύετε ότι θα σας απαντήσει. έτσι είναι καλά μου παιδιά και το ξέρετε, όπως διαπιστώνω η Στήλη Άλατος από τα σχόλια και τα μέιλ, που μας στέλνετε. Στο επίσημο the faq, έφτασε ένα επώνυμο μέιλ, το οποίο λέει : “Η ΕΛ.ΑΣ. έδειξε όλο της το μένος στο κοριτσάκι. Για τους κουκουλοφορους που μετακινηθηκαν από το σταθμό της Νέας Ιωνίας στο σταθμό του Ηρακλείου και στο τέλος επέστρεψαν στη Ν. Ιωνία, έκαναν τίποτα;; Παρόλο που ήταν ενήμεροι από τους υπαλλήλους της ΣΤΑΣΥ. Δια του λόγου το αληθές, ας αναζητήσει η αστυνομία ή ο εισαγγελέας τα σχετικά βίντεο.
Υ.Σ.  Μάλλον χρησιμοποιήθηκε ή ίδια μέθοδος όπως και με τους Κροάτες χούλιγκαν.”

 

Οικονομικό συμφέρον έχουν οι διαφωνούντες στον Συριζα
 
Απαπα, τι μαθαίνω καλά μου παιδιά η Στήλη Άλατος και σηκώνεται το δερματάκι μου σαν να με έχει χτυπήσει κεραυνός και να τραμπαλίζομαι πέρα δώθε. Τι γίνεται εκεί στον Συριζα; Πόσα πια θα κάνουν κάποιοι για τα …φράγκα; Μην βρίζετε όλοι μαζί καλά μου παιδιά, Ένας, ένας και θα απαντήσω η βαριόμοιρη. Πήγε παράγοντας στην εκλογική περιφέρεια του ( δεν αποκαλύπτω ιδιότητα, όνομα και τα αποδέλοιπα, γιατί θα τον/την κάψω και δεν είναι της ώρας) και προσπάθησε να μιλήσει με τα τοπικά στελέχη του Συριζα, να βρεθεί τέλος πάντων ένας κοινός τόπος, για να μην γίνουν κομμάτια, μπας και καταφέρουν να γίνουν τουλάχιστον κακό σπυρί στον Μητσοτάκη. Του το ξέκοψαν γρήγορα και άμεσα καλά μου παιδιά. Και του τα είπαν τα καθέκαστα, με τέτοιο τρόπο που δεν μπορούσε μετά να τους πει κανένα επιχείρημα. Τι του/της είπαν ; Ούτε λίγο ούτε πολύ τιμημένοι μου αναγνώστες του είπαν ότι η γυναίκα του ενός είναι σε δουλειά στην Κουμουνδούρου, ο άλλος δουλεύει σε βουλευτή, ο τρίτος κάνει κάτι άλλο, οπότε έχουν οικονομικό όφελος, αν στηρίξουν συγκεκριμένο σύστημα μέσα στο κόμμα. Του το παν έτσι τιμημένοι μου αναγνώστες. Μην χαλάς ενέργεια και δεν αλλάζει κάτι. Δεν γράφω άλλο η Στήλη Άλατος, αυτό ήταν.

2 σχόλια στο “Στήλη Άλατος: Ήταν ραντεβού θανάτου το ξύλο στην 16χρονη; Τα οικονομικά συμφέροντα που έχουν οι “διαφωνούντες” στον Συριζα

 1. “η γυναίκα του ενός είναι σε δουλειά στην Κουμουνδούρου, ο άλλος δουλεύει σε βουλευτή, ο τρίτος κάνει κάτι άλλο”.
  Ο κόσμος τοχει τούμπανο …..
  Καλό το καλαμπούρι, αλλά ο δημοσιογράφος ΟΦΕΙΛΕΙ να καταθέτει και ονόματα. Τι φοβάσαι? Ποιος θα τα πει αν όχι εσείς? Γι αυτό δεν διαλέξατε αυτό το επάγγελμα? Αν όχι τώρα, πότε? Αν όχι εσείς, ποιος? Οέο?

  1. Είναι προφανές ότι η ΕΛ.ΑΣ. χρήζει επανίδρυσης & εκδημοκρατισμού από την Προοδευτική Παράταξη. Μέχρι να συμβεί, τουλάχιστον ν’ αλλάξει όνομα του Υπουργείο από “Προστασίας του Πολίτη” σε “Προστασίας των Ιδιωτικών Συμφερόντων & Διακριτικής Παρακολούθησης των Συμβάντων”. Μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας.

   Όταν τα Κόμματα από ανιδιοτελείς φορείς οργάνωσης πολιτών με τις ίδιες ιδέες μετατρέπονται σε παρεΐστικες ή οικογενειακές γραφειοκρατίες – επιχειρήσεις νομής της (μικρο)εξουσίας, παύουν να επιτελούν το ρόλο τους και η μόνη λύση είναι το λουκέτο και η επιστροφή της σφραγίδας στον Άρειο Πάγο.

   Παρεπιπτόντως διαβάζουμε ότι η Δικαιοσύνη ασχολείται με το Κόμμα ‘Σπαρτιάτες’. Μάλιστα ήδη τα πρώτα συστημικά άρθρα μας ενημέρωσαν… πως θα μοιραστούν οι 12 έδρες στα υπόλοιπα κόμματα!!!
   Επιπροσθέτως το Κόμμα της Κωνσταντοπούλου έφτασε από σήμερα μια ανάσα πριν τη διάλυση της Κ.Ο. Έχει πλέον 6 βουλευτές ενώ απαιτούνται κατ’ ελάχιστον 5.
   Και φυσικά στο ΣΥΡΙΖΑ η “Ομπρέλα” έχει μπει σε τροχιά αποχώρησης -με βουλευτές(;).

   Λοιπόν, λέτε να έχουμε… διπλή κάλπη τον Ιούνιο 2024;

   Με τη νέα εκλογή νόμου για τους απόδημους προ τριμήνου είχε διαρρεύσει και το σενάριο για… αύξηση του εκλογικού ορίου από 3 σε 4 ακόμη και 5%.
   Είχε και καημό ο Άδωνις για 180 βουλευτές.
   Έχουμε παράλληλα και έντονη γεωπολιτική ζύμωση.

   Για να δούμε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *