Είστε εδώ

Στήλη Άλατος: Η επιλογή είναι απλή, με τη Δούρου και τον Παππά ή με τον κάθε Πλεύρη του Κυριάκου

Και έφτασε η μεγάλη ώρα τιμημένοι μου αναγνώστες, για να δείξουμε όλοι μαζί πόσο δημοκράτες είμαστε ή πόσο αδιάφοροι για την δημοκρατία και το κράτος δικαίου, έχουμε καταντήσει. Δεν υπάρχουν παραπάνω από δύο επιλογές. Ή με την δημοκρατία ή με την κατ’ επίφαση δημοκρατία. Δύο είναι οι όχθες στο ποτάμι και όσες γέφυρες και αν υπάρχουν αυτές οι όχθες δεν αλλάζουν, παραμένουν οι ίδιες…

Καλά μου παιδιά τελείωσε μια προεκλογική περίοδος πολύ ιδιαίτερη και περίεργη. Από την μια ένα καθεστώς που έχει καταστρέψει την Ελλάδα, αλλά παρουσιάζεται με την προβιά του άριστου και του σωτήρα της πατρίδας, με έναν αρχηγό που δηλώνει κυβερνήτης( το δεσπότης το κρατάει να μας το πει την επόμενη φορά) και όχι πρώτος τη τάξει υπουργός και με μια δυσανεξία στην δημοκρατία, την οποία την μάθαμε στην πορεία. Δεν το γνωρίζαμε το κουσούρι αυτό του Κυριάκου, από τα πριν τιμημένοι μου αναγνώστες. Τέλος πάντων σε αυτόν τον προεκλογικό αγώνα, είδαμε πράγματα και θάματα, αλλά και την αναβίωση της ρητορικής του 2019. Ναι καλά μου παιδιά, το έχουν γράψει αρκετοί αρθρογράφοι, ότι ο Κυριάκος, λόγω έλλειψης επιχειρημάτων, λειτούργησε σαν κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ , από το 2019 μέχρι και την 21η Μαΐου. Αυτός και όλα τα παπαγαλάκια του, που έβγαλαν αρκετά φραγκάκια μαύρα και άραχνα, έπεισαν έναν ολόκληρο λαό, ότι για την τετραετία διακυβέρνησης Μητσοτάκη, έφταιγε η Δούρου και ο Παππάς.

Δεν σας κάνει καμία εντύπωση τιμημένοι μου αναγνώστες, που όλη η αλητεία της δημοσιογραφίας, έχει στοχοποιήσει την Ρένα Δούρου, η οποία αθωώνεται σε όλες τις δίκες για το Μάτι και τον Νίκο Παππά, που οδηγήθηκε στο Ειδικό Δικαστήριο γιατί έφερε χρήματα στα δημόσια ταμεία και όχι για όλα αυτά τα τρωκτικά του Κυριάκου, που άδειασαν τα δημόσια ταμεία.

Έφτασε στο σημείο ο ανεκδιήγητος ο Πλεύρης τρεις μέρες πριν από τις εκλογές να ξεστομίσει ότι η Δούρου δεν έχει απολογηθεί για το Μάτι και ο ίδιος έχει στην πλάτη του 37 χιλιάδες νεκρούς από την πανδημία, νεκρούς πολίτες γιατί αυτός και ο Κυριάκος διέλυσαν το ΕΣΥ. Ο Πλεύρης στην προεκλογική περίοδο του 2023, επανέφερε το για όλα φταίει η Δούρου του 2019.

Έφτασε στο σημείο Ο Μητσοτάκης να εγκαλεί τον Τσίπρα γιατί έχει στα ψηφοδέλτια τον Νίκο Παππά, γιατί ανάγκασε τους φίλους του , τους καναλάρχες να πληρώσουν γιατί επί 30 χρόνια κλέβουν από τον ελληνικό λαό.

Για πόσο μακάκες μας περνάνε οι διάφοροι Πλεύρηδες; Για πόσο ακόμη θα ανεχόμαστε Πλεύρηδες και Κυριάκους, να κατηγορούν κα να πετροβολάνε τον Παππά, την Δούρου, τον Πολάκη και τους υπόλοιπους. Για πόσο ακόμη θα ανεχόμαστε τους ολίγους να παριστάνουν τους άριστους και να βάζουν ρουφιάνους να κατηγορούν τους πραγματικούς αγωνιστές ;

Τιμημένοι μου αναγνώστες, η ψήφος σε αυτές τις εκλογές τελικά , είναι ακριβώς αυτό που λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Εσείς κι εγώ και όλοι μας, θα αποφασίσουμε αν θέλουμε Την Δούρου και τον Παππά ή τον κάθε Πλεύρη και τους άλλους του ιδίου φυράματος με αυτόν και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *