Είστε εδώ

Στη “λίστα Πέτσα” δεν κάλεσαν τον Πέτσα, στις υποκλοπές Μητσοτάκη, και τώρα στα Τεμπη Καραμανλή! Με Γεραπετρίτη αντ’ αυτού η ενημέρωση της Βουλής την ημέρα της απεργίας των δημοσιογράφων! Να δώσει έκτακτη άδεια η ΕΣΗΕΑ …

Κυβέρνηση της συσκότισης και της συγκάλυψης, ένα βήμα πλέον – και καθώς πλησιάζει η ώρα του λαού – πριν την πλήρη εκτροπή σε αυταρχικό καθεστώς!

Πιο συγκεκριμένα όπως σημειώνει ο Άγγελος Προβολισιάνος στο documentonews.gr, o πρόεδρος της Βουλής παραμέρισε την ομόφωνη απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής την προηγούμενη για σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, επιβάλλοντας συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου χωρίς τον τέως υπουργό Μεταφορών και Υποδομών, Κώστα Καραμανλή.

Στη σημερινή Διάσκεψη, ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιώργος Κατρούγκαλος, επικαλέστηκε την προαναφερθείσα απόφαση προκειμένου να οριστεί συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και να κληθούν νυν και πρώην υπουργοί, αλλά και πρόσωπα που είχαν αναλάβει θέσεις ευθύνης σε συναρμόδιους οργανισμούς.

Ωστόσο, ο κ. Τασούλας είχε διαφορετική άποψη, αποφασίζοντας και ανακοινώνοντας την πραγματοποίηση σχετικής συνεδρίασης της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου την ερχόμενη Τετάρτη, ημέρα απεργίας των δημοσιογράφων.

Στη συνεδρίαση το «παρών» θα δώσει μόνο ο τύποις υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Γιώργος Γεραπετρίτης, απορρίπτοντας την απαίτηση της αντιπολίτευσης να παραστεί και ο μέχρι πρότινος υπουργός, Κ. Καραμανλής.

Ήταν τέτοια η ζέση της πλειοψηφίας για συμψηφισμό που ο βουλευτής της ΝΔ, Βασίλειος Υψηλάντης, αιτήθηκε την κλήση του Χρήστου Σπίρτζη στην Επιτροπή, με τον κ. Κατρούγκαλο να αντιτείνει πως αν πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών, τότε μπορεί να προσέλθει τόσο ο κ. Σπίρτζης όσο και ο Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος ήταν ο πρωτεργάτης της ιδιωτικοποίησης της ΤΡΕΝΟΣΕ.

Πηγή: documentonews.gr / Άγγελος Προβολισιάνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *