Είστε εδώ
Home > FAQ news > Στη χειρότερη χώρα σε θανάτους από κορονοϊό σε σχέση με τον πληθυσμό της εξελίσσεται η Ελλάδα αλλά εμείς ασχολούμαστε αν θα παραιτηθεί ο Αρκουμανέας! 47 νέοι θάνατοι σήμερα!

Στη χειρότερη χώρα σε θανάτους από κορονοϊό σε σχέση με τον πληθυσμό της εξελίσσεται η Ελλάδα αλλά εμείς ασχολούμαστε αν θα παραιτηθεί ο Αρκουμανέας! 47 νέοι θάνατοι σήμερα!

Στη χειρότερη χώρα σε αριθμό θυμάτων του κορονοιού ανά εκατομμύριο πληθυσμού κινδυνεύει να εξελιχθεί η Ελλάδα ( ήδη είμασταν η δεύτερη χειρότερη μετά την Βουλγαρία την περασμένη εβδομάδα ) αλλά η ελληνική ειδησεογραφία ασχολείται από το πρωί με το αν θα παραιτηθεί τελικά ο (απόλυτα αποτυχημένος) πρόεδρος του ΕΟΔΥ για να ακολουθήσει τον πολιτικό του φίλο, πρώην Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια στο Υπουργείο Τουρισμού!

Νέα έκρηξη θανάτων καταγράφηκε τις τελευταίες 24 ώρες με 47 συμπολίτες μας να καταλήγουν από την πανδημία ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων στους 14.727!

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.130 , ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 323

Leave a Reply

2 × three =

Top