Είστε εδώ
Home > FAQ news > «Στάχτη» κάνει ο Παυλάκης τα περί «πανδημίας ανεμβολίαστων»: «Η Δέλτα δεν χαμπαριάζει από εμβολιασμό» (vid)

«Στάχτη» κάνει ο Παυλάκης τα περί «πανδημίας ανεμβολίαστων»: «Η Δέλτα δεν χαμπαριάζει από εμβολιασμό» (vid)

Με σκληρή κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για το αφήγημα περί «πανδημίας ανεμβολίαστων» που υιοθετεί, προκειμένου να «κρύψει» πίσω από όσους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, την αποτυχημένη κι εγκληματική της διαχείριση της πανδημίας, ο ιατρός – ερευνητής, Γιώργος Παυλάκης, την κάνει «σκόνη» επισημαίνοντας πως από μόνοι τους οι εμβολιασμοί δεν αρκούν, η μετάλλαξη Δέλτα «δεν παίζει και δεν παίζεται», και προτείνει lockdown ως τη μόνη λύση.

Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ, ο κ. Παυλάκης πρότεινε σοβαρά μέτρα που θα περιορίσουν τις επαφές των ανθρώπων, όπως να κλείσουν τα μπαρ και να σταματήσουν οι συναντήσεις. Λέει «όχι» επίσης σε ρεβεγιόν παρά μόνο εάν όλοι είναι εμβολιασμένοι και υποβληθούν σε rapid test την ίδια ημέρα.

Την ίδια στιγμή, ο ιατρός έκρουσε τον κώδωνα κινδύνου και έκανε «σκόνη» το αφήγημα της κυβέρνησης για «πανδημία ανεμβολίαστων», λέγοντας πως από μόνοι τους οι εμβολιασμοί δεν αρκούν, καθώς όπως είπε αν ο ιός αφεθεί να αλωνίζει, θα έρθει «τσουνάμι» και η Ελλάδα θα έχει 100 θανάτους την ημέρα.

«Κοιτάξτε την καμπύλη των μολύνσεων και των θανάτων θα δείτε ότι βρισκόμαστε στο τσουνάμι αυτή τη στιγμή, με ολοένα και αυξανόμενα κρούσματα. Είναι το πιο επικίνδυνο πράγμα, μπορεί να καταλύσει και το κραταιό σύστημα υγείας της Γερμανίας», σημείωσε.

Ο κ. Παυλάκης τόνισε ότι είναι αδήριτη πραγματικότητα ότι το κύμα αυτό συντηρείται και από τους εμβολιασμένους και από τους ανεμβολίαστους, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «το ‘’Δέλτα’’ δεν χαμπαριάζει από εμβολιασμό».

«Όταν κοπανάμε συνέχεια ότι αυτή η επιδημία είναι ανεμβολίαστων αυτό είναι σφάλμα και καταντάει ψέμα. Οδηγεί σε αποπροσανατολισμό», είπε ο γιατρός-ερευνητής, κόντρα στα όσα υιοθετεί η κυβέρνηση για να ρίξει στους ανεμβολίαστους πολίτες το φταίξιμο της δικής της ανεπιτυχούς διαχείρισης της πανδημίας.

Ως παράδειγμα έφερε αυτό της Σιγκαπούρης όπου έχει εμβολιαστεί το εντυπωσιακό ποσοστό του 98% του πληθυσμού. Εξήγησε ότι λόγω του αυξημένου ποσοστού των εμβολιασμένων η Σιγκαπούρη προχώρησε σε χαλάρωση των μέτρων για πρώτη φορά και αντιμετωπίζει τώρα «τσουνάμι» μολύνσεων αντίστοιχο με της Ελλάδας. Το «αβαντάζ» της Σιγκαπούρης είναι ότι έχει πολύ λιγότερους νεκρούς από την Ελλάδα είπε.

Με πληροφορίες από το documentonews.gr

Leave a Reply

4 + two =

Top