Είστε εδώ

Στα σκαριά νέο πρακτορείο διακίνησης εφημερίδων από τη Ναυτεμπορική; Τα σχέδια Μελισσανίδη για γερή είσοδο στα ΜΜΕ και ο συμπαίκτης

Πληροφορίες για δημιουργία νέου πρακτορείου διακίνησης εφημερίδων απορρέουν από τις επαφές του Δημήτρη Μελλισανίδη-μετά την απόκτηση της Ναυτεμπορικής- με στελέχη της εφημερίδας αλλά και του τυπογραφείου της εφημερίδας.

Η πιθανότητα δημιουργίας νέου πρακτορείου στηρίζεται, στη λειτουργία της εκτυπωτικής μονάδας της «Ναυτεμπορικής», την οποία ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλει να εκσυγχρονίσει. Τη λειτουργία της εκτυπωτικής μονάδας ενδέχεται μάλιστα να αναλάβει ο Γιάννης Φιλιππάκης, ο οποίος από πολύ παλιά είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την εξαγορά της από τη «Ναυτεμπορική».

Ο νέος ιδιοκτήτης του ιστορικού συγκροτήματος είχε συνάντηση με τους διευθυντές της «Ναυτεμπορικής» και της ιστοσελίδας. Στη συνάντηση ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδειξε το ενδιαφέρον αλλά και τη στήριξη του για τη συνέχιση της λειτουργίας της εφημερίδας και της ιστοσελίδας με κοινό σχήμα, όπως συμβαίνει σήμερα. Διαβεβαίωσε μάλιστα πως στοχεύει σε περαιτέρω ανάπτυξη των δύο Μέσων και ζήτησε προτάσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ ζήτησε συνάντηση με τη νέα ιδιοκτήτρια εταιρεία, αλλά η απάντηση που έλαβε είναι πως αυτή θα γίνει μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εξαγοράς από την ειδική διαχείριση.

Πηγή : typologies.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *