Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Στα “λευκά κολάρα” δείχνει κι ο Μιχάλης Καρχιμάκης! 8.000 χρωστάνε τα 84 από τα 100 δις που χρωστάνε 3.750.000 Έλληνες! Με αυτό πρέπει να συγκρουστεί ο προοδευτικός χώρος!!!

Στα “λευκά κολάρα” δείχνει κι ο Μιχάλης Καρχιμάκης! 8.000 χρωστάνε τα 84 από τα 100 δις που χρωστάνε 3.750.000 Έλληνες! Με αυτό πρέπει να συγκρουστεί ο προοδευτικός χώρος!!!

Σε εντελώς άλλη γραμμή από την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ που … σφυριζε αδιάφορα, στην προσφατη συζήτηση στη Βουλή για την ασυλία που πρσσφερει στο πιάτο στα “λευκά κολάρα” η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα, ο πρώην Γραμματέας και υπουργός του ΠΑΣΟΚ Μιχ Καρχιμάκης! Με αναρτησή του το ιστορικό στέλεχος της δευτερης γενιάς της Χαρ Τρικούπη επισημαίνει την ανισομερεια στην κατανομή του πλουτου και τονίζει οτι …” Αυτή πρέπει να είναι η μεγάλη σύγκρουση του πολιτικού συστήματος και κυρίως των προοδευτικών δυνάμεων”…

Γράφει ο Μιχάλης Καρχιμάκης στο facebook:

“8.000 Έλληνες φορολογούμενοι,χρωστούν στο Δημόσιο τα 84 δισεκατομμύρια ευρώ από τα 100 δισεκατομμύρια περιπου που χρωστούν όλοι οι φορολογούμενοι(3.750.000) στην Ελλάδα.
Αυτή πρέπει να είναι η μεγάλη σύγκρουση του πολιτικού συστήματος και κυρίως των προοδευτικών δυνάμεων.
Δεν είναι ανεκτό οι πλούσιοι να γίνονται πλουσιότεροι ,επιβεβαιωμενα πλεον ,στην διάρκεια της κρίσης.
Μόνο έτσι μπορεί να υπάρξει ελπίδα για τον ρόλο της πολιτικής.
Ποιους δηλαδή υπηρετούμε και με ποιους συγκρουομαστε.
Για να απαντήσουμε στο αίτημα της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού.
Ότι πρέπει να αγωνιστουμε να αναχαιτιστεί και να περιοριστεί η αντίληψη και η πρακτική,
Η οικονομία να αποφασίζει ,
Η πολιτική να εκτελεί,
Και η κοινωνία να υποτάσσεται.”

One thought on “Στα “λευκά κολάρα” δείχνει κι ο Μιχάλης Καρχιμάκης! 8.000 χρωστάνε τα 84 από τα 100 δις που χρωστάνε 3.750.000 Έλληνες! Με αυτό πρέπει να συγκρουστεί ο προοδευτικός χώρος!!!

Leave a Reply

Top