Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Στα “κάγκελα” ο Πολάκης για τη “συμμορία του ΚΕΕΛΠΝΟ”: Θα σας ψήσω σαν τ’αρνί…ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ….

Στα “κάγκελα” ο Πολάκης για τη “συμμορία του ΚΕΕΛΠΝΟ”: Θα σας ψήσω σαν τ’αρνί…ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ….

Σε μιά ιδιαίτερα οργισμένη ανάρτηση προχώρησε ο Παύλος Πολάκης για την “συμμορία του ΚΕΕΛΠΝΟ” όπως γράφει, όπου παραθέτει στοιχεία για το κόστος συντήρησης της δομής οροθετικών του ΚΕΕΛΠΝΟ που εκτοξέυτηκε από 2.420 το 2012 σε 134.900 ευρώ και 150.000 ευρώ το 2013 και το 2014 αντίστοιχα!

Σύμφωνα με τον πρώην αν. Υπουργό Υγείας τα στοιχεία προέρχονται από “πόρισμα μικτού κλιμακίου ελέγχου της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας”. “Άδωνι, Πουλή: φωνάξτε σκευωρία” γράφει ο Παύλος Πολάκης, ενώ κλείνει την ανάρτησή του προαναγγέλλοντας και νέες αποκαλύψεις στοιχείων λέγοντας “Και μίλαγαν τα λαμόγια χθες για «σκευωρία και παραδικαστικό του Συριζα»..Συνεχιζεται ……θα σας ΨΗΣΩ σαν τ αρνί….ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ….“.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 2η για τη συμμορία του ΚΕΕΛΠΝΟ !(φωτό 1)

Αδωνι,Πουλή:ΦΩΝΑΞΤΕ ΣΚΕΥΩΡΙΑ!!! ΠΟΡΙΣΜΑ ΜΙΚΤΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ Εθνικής Αρχής Διαφάνειας..(φωτό 2) Στη ΔΟΜΗ ΟΡΟΘΕΤΙΚΩΝ του ΚΕΕΛΠΝΟ που ηταν υπεύθυνος ο Πουλής, κόστος συντήρησης:
2012 :2.420 ευρώ !!!!
2013 :134.900 ευρώ !!!!
2014 :150.000 ευρώ !!!!
(Μια διώροφη πολυκατοικία μην φαντάζεστε κάνα τεράστιο κτίριο)
Με απευθειας αναθεσεις στον κύριο Δροση μπατζανάκη του Πουλη ,σύζυγο της αδελφής της γυναικας του της κυρίας Θεοφιλατου που ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ έχει πάρει συνεργάτη ο Γεωργιαδης στο γραφείο του στο Υπ Αναπτυξης…..
Δείτε τα έγγραφα και ΦΡΙΞΤΕ .!(φωτό 3-7)
ΥΓ 1 :εκτός από αυτά δείτε στις δυο τελευταιες σελίδες τις άλλες αναθεσεις που έκανε ο Πουλης στο μπατζανάκη του για διάφορα «έργα και κατασκευές» πάλι σε αυτό το κτίριο που ανεβάζουν το ποσό που πήρε (μάλλον που ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ) τα έτη 13-14 και το μισό 15 μέχρι να τους διώξουμε ,γύρω στο 1.400.000 ευρώ!!!!!!!
ΥΓ2:Εμενα η ελληνική δικαιοσύνη ,ενώ δέχτηκε πως λέω ΑΛΗΘΕΙΑ για αυτά και άλλα πολλά που αποκάλυψα από το 2016 και πήγα στον εισαγγελέα για τη συμμορία ΑΔΩΝΗ-Πουλη κλπ με καταδίκασε να τον πληρώσω 3.500 ευρώ επειδή τον είπα ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ!
Γιατί όμως η «ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη» ενώ έχουν ασκηθεί διώξεις για άλλες υποθέσεις εναντίον του Πουλη(διορισμοί ΑΔΩΝΗ ,250.000 ευρώ που δεν δικαιολογούνται σε λογαριασμούς του κλπκλπ) ενώ έχει τελειώσει η Προανάκριση από το μεικτό κλιμάκιο ελεγκτών με αυτό το ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ,ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ;;;;;;
Και μίλαγαν τα λαμόγια χθες για «σκευωρία και παραδικαστικό του Συριζα»
..Συνεχιζεται ……θα σας ΨΗΣΩ σαν τ αρνί….ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ….

Leave a Reply

fourteen − one =

Top