Είστε εδώ
Home > FAQ news > Στ.Κοντονής: “Τον Μάιο ελεύθεροι οι οκτώ Τούρκοι λόγω παρέλευσης του 18μηνου…”! Ανοιχτό το ενδεχόμενο λήψης μέτρων για τη προστασία τους … (ηχητικό)

Στ.Κοντονής: “Τον Μάιο ελεύθεροι οι οκτώ Τούρκοι λόγω παρέλευσης του 18μηνου…”! Ανοιχτό το ενδεχόμενο λήψης μέτρων για τη προστασία τους … (ηχητικό)

“Δεν υπάρχει κάποιος λόγος που να εμποδίζει την διαδικασία απελευθέρωσής τους με την παρέλευση του 18μηνου”, ανέφερε ο υπουργός Δικαιοσύνης και συνέχισε: “Δεν υπήρξε προσφυγή της τουρκικής πλευράς στην ελληνική Δικαιοσύνη με το αίτημα να δικαστούν εδώ, στην Ελλάδα, για τα αδικήματα που προβλέπονται από τον ποινικό κώδικα”.

Το 18μηνο για τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς παρέρχεται μέσα στον Μάιο και τότε θα αφεθούν ελεύθεροι τόνισε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ληφθούν μέτρα για την φύλαξή τους. Ωστόσο, σημείωσε ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει κίνδυνος για κάποιον, όπως συνέβη με τις απαγωγές των φερόμενων ως στελέχη του δικτύου Γκιουλέν στο Κόσοβο, προσθέτοντας ότι ανησυχούν αυτοί “οι οποίοι παρέδωσαν τον Οτσαλάν”.

 

Πηγή: news247.gr

Leave a Reply

Top