Είστε εδώ
Home > FAQ news > Σοκαριστική καταγγελία Καταλανής: ” Αστυνομικοί μου έσπασαν τα δάχτυλα ένα – ένα … μου έπιαναν το στήθος!” ( vid )

Σοκαριστική καταγγελία Καταλανής: ” Αστυνομικοί μου έσπασαν τα δάχτυλα ένα – ένα … μου έπιαναν το στήθος!” ( vid )

Όπως καταγγέλλει η γυναίκα από την Καταλωνία,, οι αστυνομικοί των μονάδων καταστολής της έσπασαν ένα-ένα τα δάχτυλα, ενώ της έπιασαν το στήθος ενώ εκείνη προσήλθε σε σχολείο της περιοχής της για να ασκήσει το δημοκρατικό της δικαίωμα. Μάλιστα, η γυναίκα υποστηρίζει πως οι άντρες των ΜΑΤ όσο επιδίδονταν σε αυτές τις αγριότητες παράλληλα γελούσαν.

Συγκεκριμένα, το βίντεο, που καταγράφηκε στο σχολείο Paul Claris, την δείχνει να προσπαθεί να περάσει ανάμεσα από τους αστυνομικούς με τους τελευταίους να την εμποδίζουν και να την ρίχνουν κάτω. Το φόρεμά της μάλιστα έφτασε στους μηρούς, την ώρα που την έσερναν προς την έξοδο. Αργότερα, η ίδια, ισχυρίστηκε πως οι αξιωματικοί άγγιξαν τα στήθη της και έσπασαν τα δάχτυλά της «σκόπιμα, ένα προς ένα».

«Υπερασπιζόμουν ηλικιωμένους», λέει η ίδια η οποία με δάκρυα ακούγεται να αφηγείται τι υπέστη στα χέρια των κατασταλτικών δυνάμεων της Μαδρίτης.

 

Πηγή: koutipandoras.gr

Leave a Reply

Top