Είστε εδώ

Σοκ στην … Ελλάδα: Στην Τουρκία ο Νίκος Χατζηνικολάου. Real tv στην “Ινσταμπούλ”…

Σε μια κίνηση που αλλάζει τα δεδομένα στην Ελλάδα προχωρά ο Νίκος Χατζηνικολάου, επικεφαλής του Real Group, που ανακοίνωσε πριν από λίγο στην εκπομπή του στο ραδιόφωνο, ότι την Δευτέρα προχωρά στην κατάθεση αιτήματος στην κυβέρνηση Ερντογάν, για την χορήγηση τηλεοπτικής άδειας στην Real tv. Ο γνωστός δημοσιογράφος, ανακοίνωσε ότι έχει ήδη πάρει την απόφαση μαζί με τον συνεταίρο του Ανδρέα Κουρή, για να καταθέσουν την Δευτέρα την αίτηση για κανάλι ψυχαγωγικού περιεχομένου στην πρεσβέια της Τουρκίας στην Αθήνα.
Γιατί ο Τουρκος διεκδικεί κανάλι στην Ελλάδα; Θα διεκδικήσουμε και εμείς στην Τουρκία, να δούμε πως θα αντιδράσει η τουρκική κυβέρνηση στο αίτημα ενός Έλληνα “, είπε στον αέρα ο Ν Χατζηνικολάου, διευκρινίζοντας ότι δεν πρόκειται για τρυκ αλλά για σοβαρή και ειλημμένη απόφαση.
Ο ίδιος εξήγησε ότι ” η κίνηση αυτή μόνο θετική εξέλιξη θα έχει για την Ελλάδα καθώς το νόημά της είναι εθνικό “…
Ο Νίκος Χατζηνικολάου που σύμφωνα με το ρεπορτάζ στις επαφές του ΔΕΝ έχει πάρει τις διαβεβαιώσεις που περίμενς για την χορήγηση άδειας στο νέο τηλεοπτικό πεδίο, έχει ενταχθεί στο στρατόπεδο των επικριτών της κυβέρνησης Τσίπρα, πιέζοντας εδώ και πολύ καιρό προς την κατεύθυνση της ” Οικουμενικής ” λύσης.
Παράλληλα ο σταθμός στον οποίο συνεταίροι είναι ο Ανδρέας Κουρής και το γκρουπ εταιρειών του ασχολείται ιδιαίτερα με το πρόβλημα των ” κόκκινων δανείων ” εταιρειών και τη διασφάλιση ευνοικής λύσης, από την κυβέρνηση, αναγάγοντάς ως το μείζον στη διαπραγματευση με τους θεσμούς.

2 thoughts on “Σοκ στην … Ελλάδα: Στην Τουρκία ο Νίκος Χατζηνικολάου. Real tv στην “Ινσταμπούλ”…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *