Είστε εδώ
Home > FAQ news > Σοκ από τον ΕΟΔΥ: Από την πρώτη ημέρα όπου ο κορωνοϊός έφτασε στη χώρα μας μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου είχαν καταγραφεί 626 θάνατοι. Οι υπόλοιποι 4.212 … καταγράφηκαν το τελευταίο 2μηνο Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου! Απέτυχαν τα μέτρα

Σοκ από τον ΕΟΔΥ: Από την πρώτη ημέρα όπου ο κορωνοϊός έφτασε στη χώρα μας μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου είχαν καταγραφεί 626 θάνατοι. Οι υπόλοιποι 4.212 … καταγράφηκαν το τελευταίο 2μηνο Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου! Απέτυχαν τα μέτρα

Στο έλεος του κορονοϊού βρέθηκε η χώρα τους δύο τελευταίους μήνες του έτους, καθώς η πανδημία κατάφερε να αφαιρέσει τη ζωή χιλιάδων συμπολιτών μας που έδωσαν άνιση μάχη εξαιτίας της διαχείρισης από την κυβέρνηση της απειλής της πανδημίας. Τα νούμερα προκαλούν τρόμο και δείχνουν ότι το δεύτερο κύμα είναι με διαφορά φονικότερο από το πρώτο.

Η χώρα μας πλέον θρηνεί 4.838 ζωές που έχασαν τη μάχη με τον αόρατο εχθρό. Αυτό που προκαλεί μεγαλύτερη θλίψη είναι το γεγονός ότι οι περισσότεροι από αυτούς έφυγαν από τη ζωή το τελευταίο δίμηνο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, από την πρώτη ημέρα όπου ο κορονοϊός έφτασε στη χώρα μας μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου είχαν καταγραφεί 626 θάνατοι. Οι υπόλοιποι 4.212 καταγράφηκαν το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο, μετατρέποντάς τους στους φονικότερους μήνες.

Αφήστε μια απάντηση

Top