Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Σώγαμπροι” στο Δημόσιο τα πρωτοκλασάτα στελέχη της ΟΝΝΕΔ, που τώρα πυροβολούν τον “σπάταλο δημόσιο τομέα” και τις “πανάκριβες καθαρίστριες” !

“Σώγαμπροι” στο Δημόσιο τα πρωτοκλασάτα στελέχη της ΟΝΝΕΔ, που τώρα πυροβολούν τον “σπάταλο δημόσιο τομέα” και τις “πανάκριβες καθαρίστριες” !

Η υποκρισία και η ξετσιποσιά στη ΝΔ του Κυριάκου, ξεχειλίζει και διχέεται σε όλους τους ορόφους της γαλάζιας πολυκατοικίας στο Μοσχάτο! Έτσι μετά τα “εκλεκτά” στελέχη της ΝΔ στην αυτοδιοικηση, τα Πανεπιστημια, τα Νοσοκομεία , το Δημόσιο και γενικά οπουδήποτε απλώνεται το κράτος, που “διακριθηκαν” σε υποθέσεις πλαστογραφίας, διαπαθισης κονδυλίων, εκβιασμών, καταχρησης εξουσίας κλπ, τώρα ήρθε και η σειρά των … “φερέλπιδων” ΟΝΝΕδιτών, της “γαλάζιας γενιάς”, που εκτός από … “αντιγραφές μαθημάτων στις εξεταστικές”, φάινεται ότι παίρνει Αριστεία και σε άλλο πεδίο. Εκέινο της κατάληψης θέσεων … στο Δημόσιο Τομέα ( και τις ΔΕΚΟ, πχ ΔΕΗ ), στις οποιες όμως, σπάνια έχουν την χαρά οι συναδελφοί τους να τους συναντούν, αφού εχουν προλάβει να αποσπαστούν σε διαφορα “γαλαζια” γραφεία! Όπως αποκαλύπτει o Πέτρος Κατσάκος στην Αυγή, “επαγγελματίες “μετακλητούς υπαλλήλους” θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς τα πρωτοκλασάτα στελέχη της ΟΝΝΕΔ καθώς έχουν θητεύσει σε γραφεία υπουργών, βουλευτών αλλά και σε ΝΠΔΔ, γυρνώντας επιδεικτικά την πλάτη στον ιδιωτικό τομέα. Χαρακτηριστικότερο όλων των παραδειγμάτων “προσωρινής ανακούφισης με κάποια θέση στο δημόσιο” αποτελεί ο ίδιος ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Δέρβος, που μόλις το 2015 και μετά την εκλογική ήττα του Αντώνη Σαμαρά, έπαψε να εργάζεται ως μετακλητός υπάλληλος στη Βουλή. Ανάλογη περίπτωση και αυτή του γραμματέα της Κ.Ε. της ΟΝΝΕΔ Ανδρέα Καρασαρίνη, με μακρά επαγγελματική “ανακούφιση” ως μετακλητός υπάλληλος στο υπουργείο Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής επί κυβερνήσεων Νέας Δημοκρατίας επίσης. Και ο κατάλογος των “προσωρινά ανακουφιζόμενων στο Δημόσιο” γαλάζιων νέων συνεχίζεται στα κατάστιχα της ΟΝΝΕΔ δημιουργώντας μια στρατιά νέων που μπορεί να ομνύουν στο όνομα της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και της ελεύθερης αγοράς αλλά όταν το κόμμα τους βρίσκεται στην κυβέρνηση κάνουν ουρά για έναν μισθό δημοσίου.”

Τώρα βέβαια μακριά από την εξουσία αλλαζουν τα πράγματα και έρχονται τα … “γαλάζια ερωτηματολόγια”, και ο … “προβληματισμός” για τον “σπάταλο δημόσιο τομέα”, μέχρι… “μέχρι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας να’ ναι” …

Πηγή: avgi.gr

Leave a Reply

Top