Είστε εδώ
Home > FAQ news > Σκληρή κριτική Τσίπρα στην κυβέρνηση για αδράνεια με την Τουρκία! “Από τον Δεκέμβριο σας λέγαμε ότι «είτε θα υπάρξει η πολιτική των ευρωπαϊκών κυρώσεων τώρα, είτε η πολιτική των ελληνικών φρεγατών ύστερα, όταν θα είναι πια αργά»”

Σκληρή κριτική Τσίπρα στην κυβέρνηση για αδράνεια με την Τουρκία! “Από τον Δεκέμβριο σας λέγαμε ότι «είτε θα υπάρξει η πολιτική των ευρωπαϊκών κυρώσεων τώρα, είτε η πολιτική των ελληνικών φρεγατών ύστερα, όταν θα είναι πια αργά»”

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει την καθυστέρηση της κυβέρνησης να εγείρει το θέμα των κυρώσεων για την τουρκική προκλητικότητα που είχε ως αποτέλεσμα να αποθρασυνθεί η Τουρκία.

Την καθυστέρηση της κυβέρνησης να εγείρει το θέμα των κυρώσεων για την τουρκική προκλητικότητα που είχε ως αποτέλεσμα να αποθρασυνθεί η Τουρκία επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση:

«Από τις 11.12.2019 ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, είχε αναδείξει την αδράνεια της κυβέρνησης τονίζοντας ότι «είτε θα υπάρξει η πολιτική των ευρωπαϊκών κυρώσεων τώρα, είτε η πολιτική των ελληνικών φρεγατών ύστερα, όταν θα είναι πια αργά».

Με καθυστέρηση σχεδόν ενός έτους και την Τουρκία να έχει αποθρασυνθεί τελείως, ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του εγείρουν πλέον το θέμα των κυρώσεων για την τουρκική επιθετικότητα, στο πλαίσιο της ΕΕ.

Αντί για μεγαλοστομίες εσωτερικής κατανάλωσης για δήθεν «κυρώσεις που θα δαγκώνουν», περιμένουμε από την κυβέρνηση απτά αποτελέσματα: Σαφείς ισχυρές κυρώσεις στο τραπέζι και την Ελλάδα πρωταγωνίστρια – όχι απούσα – στον ευρωτουρκικό διάλογο».

Πηγή: newpost.gr

Κάποτε με έλεγαν "Ιανό". Κάπου αλλού με είπαν "α-χειρο-ήθη". Αλλού "κ Διευθυντή"... - Μα ποιος είσαι, τελοσπάντων ;;; - Ήμουν κάποιος άλλος. Μα τώρα άλλαξα, ρόλο... ( Επάγγελμα Ρεπόρτερ, 1975 / Μικελάντζελο Αντονιόνι / Μαρία Σνάιντερ - Τζακ Νίκολσον ) Κύριες και κύριοι, με περηφάνεια σας παρουσιάζω τον ... Χάρη Ζ.! (Και σας υπόσχομαι ... πολλά "όργια σε αυτήν την βίλλα"!).

Leave a Reply

three × 1 =

Top