Είστε εδώ

Σκληρή επίθεση Φλαμπουράρη: “Αυτή η ανάλγητη πολιτική πρέπει να ανατραπεί και ο μόνος τρόπος είναι να φύγει η κυβέρνηση της ΝΔ”

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο υπεύθυνος της Κ.Ο. για τον Χρηματοπιστωτικό Τομέα και του Χρηματοπιστωτικού Τμήματος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία για την αύξηση των επιτοκίων από τις τράπεζες, ενώ η ακρίβεια και ο πληθωρισμός καλπάζουν ενώ η αγοραστικη δύναμη του μεγαλύτερου τμήματος της κοινωνίας συρρικνώνεται διαρκώς! Συγκεκριμένα ο Αλέκος Φλαμπουράρης αναφέρει:

“Βρισκόμαστε σε μια περίοδο που η ακρίβεια έχει μειώσει κατά 40% την αγοραστική δύναμη της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας. Που τα χρέη στην εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία πλησιάζουν τα 150 δις €.

Που τα «κόκκινα δάνεια» παραμένουν σε θεόρατα ύψη και η άρνηση αντιμετώπισης του προβλήματος με κοινωνική ευαισθησία, οδηγεί σε χιλιάδες πλειστηριασμούς με αποτέλεσμα δανειολήπτες να χάνουν ακόμα και την κύρια κατοικία τους.

Αυτή την περίοδο οι τράπεζες αυξάνουν τα επιτόκια, με συνέπεια οι μηνιαίες δόσεις των δανείων που επιβάλλονται από τις ίδιες, funds και servicers, να αυξάνονται σημαντικά, καθιστώντας την πληρωμή τους πολλές φορές αδύνατη, δημιουργώντας μια νέα γενιά κόκκινων δανείων.

Αυτή η ανάλγητη πολιτική πρέπει να ανατραπεί και ο μόνος τρόπος είναι να φύγει η κυβέρνηση της ΝΔ και να αναλάβει κυβέρνηση προοδευτικής συνεργασίας με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *