Είστε εδώ
Home > FAQ news > Σκληρή απάντηση Τσίπρα στις κατηγορίες Οικονόμου: «Εσείς δημιουργείτε παρατεταμένη αστάθεια με τις συνεχείς διαρροές από Μαξίμου για πρόωρες εκλογές ήδη εδώ και μήνες και σας φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ μόνο επειδή υπάρχει!»

Σκληρή απάντηση Τσίπρα στις κατηγορίες Οικονόμου: «Εσείς δημιουργείτε παρατεταμένη αστάθεια με τις συνεχείς διαρροές από Μαξίμου για πρόωρες εκλογές ήδη εδώ και μήνες και σας φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ μόνο επειδή υπάρχει!»

Μετά την απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα fake news του κυβερνητικού εκπροσώπου που χρέωσε στον Αλέξη Τσίπρα άιτημα για… «υπηρεσιακή κυβέρνηση», αλλά και που τον κατηγόρησε για «παρατεταμένη επικίνδυνη αστάθεια» ήρθε και η πληρωμένη απάντηση του ίδιου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από την συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή.

-Διαβάστε επίσης: Έχουν κάνει τα fake news συνήθεια! Ο Τσίπρας ζητάει υπηρεσιακό υπουργό Εσωτερικών και στο Μαξίμου ακούνε «υπηρεσιακή κυβέρνηση»

Ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε τα λεγόμενα της κυβέρνησης δια στόματος Γ. Οικονόμου ως «ένα ακόμη συκοφαντικό παραλλήρημα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και εμού», τη στιγμή μάλιστα, που όπως επεσήμανε «η αστάθεια έχει γίνει κανονικότητα όχι μόνο με τις επιλογές του ίδιου του Μητσοτάκη αλλά και τις συνεχείς διαρροές από το Μαξίμου για πρόωρες εκλογές ήδη εδώ και μήνες».

«Αυτές οι διαρροές και οι δηλώσεις είναι που έχουν οδηγήσει σε παράλυση τα υπουργεία. Οι υπουργοί του έχουν κατεβάσει τα μολύβια και ασχολούνται με το σε ποια εκλογική περιφέρεια θα εκτεθούν και πώς θα μαζέψουν σταυρούς. Δεν τους κάλεσα εγώ, ούτε εγώ ανακοινώνω κάθε εβδομάδα υποψήφιους της Νέας Δημοκρατίας», υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας και κάλεσε τα κυβερνητικά στελέχη να αφήσουν τα «αστεία περί παρατεταμένης αστάθειας που προκαλεί ο ΣΥΡΙΖΑ μόνο επειδή υπάρχει»

-Διαβάστε επίσης: Τελειώνει ο Αλέξης Τσίπρας την κυβέρνηση Μητσοτάκη μέσα στη Βουλή! «Το δίλημμα των εκλογών είναι: Πολιτική Αλλαγή και ο εφιάλτης τέλος, ή εφιάλτης δίχως τέλος» (vid)

Αφήστε μια απάντηση

Top