Είστε εδώ
Home > FAQ news > Σκληρή απάντηση του Γ.Παπανδρέου: Ο αμετανόητος κ.Σαμαράς ας μείνει στις θεωρίες συνωμοσίας και το διχασμό των Ελλήνων και ας αφήσει ήσυχο τον Αντρέα

Σκληρή απάντηση του Γ.Παπανδρέου: Ο αμετανόητος κ.Σαμαράς ας μείνει στις θεωρίες συνωμοσίας και το διχασμό των Ελλήνων και ας αφήσει ήσυχο τον Αντρέα

Με μία αιχμηρή ανακοίνωση το ΚΙΔΗΣΟ απάντησε στα όσα είπε νωρίτερα ο πρώην Πρωθυπουργός για τον Αντρέα Παπανδρέου, καλώντας τον “αμετανόητο κ.Σαμαρά” να μείνει “στις άκυρες θεωρίες συνωμοσίας και το διχασμό των Ελλήνων σε κρίσιμες στιγμές για την πατρίδα” και “να αφήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου ήσυχο”.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΚΙΔΗΣΟ:

«Ο αμετανόητος κ. Σαμαράς ας αφήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου σε όσους τον αγάπησαν και τον πίστεψαν – δεν χρειαζόμαστε βοήθεια στην ερμηνεία του.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου διάβαζε το διεθνές γίγνεσθαι όσο λίγοι. Η Ενδιάμεση Συμφωνία του 1995, που οδήγησε στην επιδίωξη ένταξης των Δυτικών Βαλκανίων στην ΕΕ και αποτέλεσε πυξίδα για την ατζέντα της Θεσσαλονίκης του 2003, είναι πολιτικές κινήσεις που δεν μπορεί να αναλύσει ο κ. Σαμαράς – στερείται των κατάλληλων ερμηνευτικών εργαλείων.

O κ. Σαμαράς, ας μείνει σε ό,τι γνωρίζει. Στις άκυρες θεωρίες συνωμοσίας και το διχασμό των Ελλήνων σε κρίσιμες στιγμές για την πατρίδα».

Leave a Reply

Top