Είστε εδώ
Home > FAQ news > Σκληρή απάντηση της “Δύναμης Ζωής” σε Πατούλη-ΝΔ: “Φοβούνται να κοιτάξουν στα μάτια τους πολίτες της Αττικής, εργαλειοποιούν πολιτικά εθνικές τραγωδίες. Ντροπή”

Σκληρή απάντηση της “Δύναμης Ζωής” σε Πατούλη-ΝΔ: “Φοβούνται να κοιτάξουν στα μάτια τους πολίτες της Αττικής, εργαλειοποιούν πολιτικά εθνικές τραγωδίες. Ντροπή”

Απαντώντας στη δήλωση για το Μάτι εκ μέρους του Γραφείου Τύπου του κόμματος Μητσοτάκη, υποψήφιος Περιφερειάρχης του οποίου είναι ο κ. Πατούλης, ο εκπρόσωπος Τύπου του συνδυασμού ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ της Περιφερειάρχου Αττικής Ρένας Δούρου, Γιάννης Μοίρας, κάνει την ακόλουθη γραπτή δήλωση:

«Ο κ. Πατούλης συνεχίζει να αποφεύγει να απολογηθεί για τα χυδαία sms που εστάλησαν σε κατοίκους του Ματιού, υποτίθεται από το προσωπικό τηλέφωνο της Περιφερειάρχη Ρένας Δούρου. Αρνείται να σταθεί δίπλα της και μπροστά στους πολίτες της Αττικής σε μια ζωντανή συζήτηση απευθείας μαζί τους γιατί έχει πολλά να κρύψει.

Όμως το χειρότερο που έχει κάνει είναι η μόλυνση της επικοινωνίας με την Περιφερειάρχη με χυδαία sms και όχι μόνο. Μιας επικοινωνίας κρίσιμης γιατί είναι αυτή, η οποία στην επόμενη εθνική καταστροφή, μπορεί να σώσει τους συμπολίτες μας που κινδυνεύουν. Και μόνο για αυτόν τον λόγο, η επικοινωνία αυτή θα έπρεπε, με αίσθηση ευθύνης απέναντι στους πολίτες, να προφυλάσσεται από όλους και να μένει αμόλυντη.

Αποτελεί ντροπή κύριοι Μητσοτάκη και Πατούλη να εργαλειοποιείτε πολιτικά εθνικές τραγωδίες και να διαπράττετε χυδαιότητα, αθλιότητα και βλασφημία σε βάρος της μνήμης των νεκρών, οικοδομώντας μία προεκλογική καμπάνια τυμβωρυχίας πάνω στα μνήματά τους και μέσα στα σπίτια των μαυροντυμένων συγγενών.

Ο κ. Πατούλης και η ΝΔ, που ανέλαβε εργολαβικά τώρα την υπεράσπισή του, φοβούνται να κοιτάξουν στα μάτια τους πολίτες της Αττικής, γιατί 40 χρόνια αδιαφορίας και διαφθοράς, πελατειακών σχέσεων, μπαζωμένων ρεμάτων και τσιμεντοποίησης, αδιαφορίας για το περιβάλλον, είναι οι πραγματικές αιτίες των προδιαγεγραμμένων εθνικών καταστροφών για τις οποίες είναι απολύτως υπεύθυνοι. Για αυτό η ΝΔ έσπευσε να κρύψει τον κ. Πατούλη και ανέλαβε τον ρόλο του προστάτη.

Κύριε Πατούλη, η προστασία και η βελτίωση της ζωής των πολιτών της Αττικής είναι πιο σημαντικές από την αυτοπροβολή σας.

Σταματήστε λοιπόν να σκέφτεστε μόνο τον εαυτό σας και την καριέρα σας. Έχετε ακόμη καιρό να αλλάξετε γνώμη και να δεχθείτε τον δημοκρατικό διάλογο, μπροστά στους πολίτες. Γιατί έχετε πολλά που πρέπει να απαντήσετε. Μπορείτε πάντως, έστω και την ύστατη ώρα, να αλλάξετε γνώμη και για μια φορά στη ζωή σας να βάλετε τους πολίτες και το δημόσιο συμφέρον πάνω από τον εαυτό σας και την πολιτική σας καριέρα. Αξίζει να το τολμήσετε! Γιατί ο δημοκρατικός διάλογος δεν έβλαψε ποτέ κανένα παρά μόνο εκείνον που έχει κάτι να κρύψει ή αισθάνεται ενοχές».

Επισημαίνεται ότι νωρίτερα η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή το βίντεο της Περιφερειάρχη όπου καλεί σε debate με τη συμμετοχή πολιτών τον Γιώργο Πατούλη, έβγαλε ανακοίνωση όπου αναφέρει τα εξής: “Δεν έφτανε η σύσκεψη της ντροπής που διοργάνωσαν ενώ ήξεραν ότι υπήρχαν νεκροί. Ούτε και η συνέντευξη Τύπου της εξαπάτησης, με τις υποτιθέμενες εστίες εμπρησμών που δήθεν εντόπισαν οι δορυφόροι. Το προκλητικό βίντεο της κ. Δούρου απλά επιβεβαιώνει πόσο ακατάλληλοι, κυνικοί και επικίνδυνοι ήταν οι άνθρωποι που διαχειρίστηκαν την εθνική τραγωδία στο Μάτι. Ακόμη και σήμερα δεν συναισθάνονται τις ευθύνες τους, προσβάλλοντας τη μνήμη 102 συμπολιτών μας. Ντροπή”.

Leave a Reply

Top