Είστε εδώ

Σκηνικό εκτροπής στήνει το Μαξίμου μέσω διαρροών για δήθεν “ρωσικό” δάκτυλο στις εκλογές

Παίζουν την δημοκρατία “στα ζάρια” για να σώσουν τις καρέκλες τους και – ίσως – κάποιοι και την ασυλία που απολαμβάνβουν τώρα από την ώρα της Δικαιοσύνης για τις πράξεις τους!

Σε σκοτεινές ατραπούς που θυμίζουν δεκαετία του ’50 και του ’60, όταν η Δεξιά και οι φαύλες κυβερνησεις ΕΡΕ και παλατιού έβαζαν και τα δέντρα να ψηφίσουν ενώ η νοθεία πήγαινε “σύννεφο” οδηγει το πολιτικό κλίμα το πανικόβλητο Μαξίμου!

Σε νέο επίπεδο πηγαίνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη τα συνωμοσιολογικά σενάρια περί ξένων δυνάμεων που δήθεν επιδιώκουν την αποσταθεροποίηση της χώρας με αφορμή το σκάνδαλο των υποκλοπών. Το νέο αφήγημα είναι ότι ρωσικός «δάχτυλος» ενδέχεται να χτυπήσει στις επερχόμενες εκλογές και να αλλοιώσει το αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που “επικαλείται” το Mega Channel, στην κυβέρνηση εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο μιας ρωσικής «επίθεσης» την ημέρα των εκλογών, με σκοπό την αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος.

Μάλιστα, σύμφωνα με το κανάλι, ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, κάνει «αλλεπάλληλες συσκέψεις με στόχο τη διασφάλιση της διαδικασίας».

Από την πλευρά του το newpost.gr μετέδωσε ότι ο Μάκης Βορίδης συγκάλεσε σύσκεψη με την διεύθυνση εκλογών και την εταιρεία Singular Logic για να «συζητήσουν τους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν στο ενδεχόμενο που υπάρξει προσπάθεια χακαρίσματος στα εκλογικά αποτελέσματα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανακοίνωση είχε εκδώσει νωρίτερα η Νέα Δημοκρατία αναφορικά με έγγραφο των αμερικανικών υπηρεσιών που δόθηκε στη δημοσιότητα, σύμφωνα με το οποίο η Ρωσία φέρεται να μετέφερε περί τα 300 εκατ. δολάρια σε ξένα πολιτικά κόμματα, πολιτικούς και αξιωματούχους σε περισσότερες από 24 χώρες από το 2014 και έπειτα, με σκοπό να επηρεάσει τη διεθνή πολιτική.

«Με μεγάλο ενδιαφέρον, λοιπόν, περιμένουμε τα νέα στοιχεία για το αν χρηματοδοτήθηκαν από τον Πούτιν και ελληνικά κόμματα, καθώς και ποια ήταν αυτά» ανέφερε μεταξύ άλλων η ΝΔ η οποία πλέον ακολουθεί ανοιχτά συνωμοσιολογική τακτική στον δρόμο προς τις εκλογές.

Πηγή: avgi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *