Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Σήμα κομματικοποίησης και αλληλοσυγκάλυψης μεταξύ των μελών των ανεξάρτητων αρχών” η ποινή-χάδι στον Παπαουλάκη λέει το Υπ ΨΗΠΤΕ !

“Σήμα κομματικοποίησης και αλληλοσυγκάλυψης μεταξύ των μελών των ανεξάρτητων αρχών” η ποινή-χάδι στον Παπαουλάκη λέει το Υπ ΨΗΠΤΕ !

Με μια απλή επίπληξη έληξε το ζήτημα που είχε προκύψει σχετικά με τον Νίκο Παπαουλάκη και το ρόλο του ως κομματικού συμβούλου της Νέας Δημοκρατίας, παρά το γεγονός ότι εκτελεί ταυτόχρονα χρέη αντιπροέδρου της ανεξάρτητης αρχής της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων(ΕΕΤΤ), καθώς απόφαση της Επιτροπής φέρει την υπογραφή του.

Θυμίζουμε ότι στις 9 Οκτωβρίου, ο κ. Παπαουλάκης συμμετείχε σε συνάντηση που είχε η τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής,Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, με τα διοικητικά συμβούλια των ενώσεων ιδιωτικών ραδιοφωνικών σταθμών, με τη “γαλάζια” βουλευτή να δηλώνει στο ραδιόφωνο247 πως ο αντιπρόεδρος της ΕΕΤΤ έχει, ταυτόχρονα, και ρόλο κομματικού συμβούλου.

Το ερώτημα που προκύπτει, επομένως, είναι το αν ο κ. Παπαουλάκης εξακολουθεί να έχει καθήκοντα κομματικού συμβούλου της Νέας Δημοκρατίας, ταυτόχρονα με τα χρέη του ως αντιπροέδρου μιας ανεξάρτητης αρχής, όπως είναι η ΕΕΤΤ.

Πηγές του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής σχολίασαν σχετικά, πως η αναγνώριση του παραπτώματος είναι αυτονόητη. “Η ελαφρά ποινή συνιστά πολύ κακό προηγούμενο. Στέλνει σήμα κομματικοποίησης και αλληλοσυγκάλυψης μεταξύ των μελών των ανεξάρτητων αρχών”, ανέφεραν χαρακτηριστικά.

news247.gr

Leave a Reply

Top