Είστε εδώ
Home > FAQ news > Σηκώνει τους τόνους το Μαξίμου στους “διαφωνούντες”: “Καμιά αλλαγή στο ν/σ, πάρτε όλοι θέση: Πρόοδος ή … οπισθοδρομικότητα!”

Σηκώνει τους τόνους το Μαξίμου στους “διαφωνούντες”: “Καμιά αλλαγή στο ν/σ, πάρτε όλοι θέση: Πρόοδος ή … οπισθοδρομικότητα!”

Κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου επισημαίνουν ότι «ελάχιστη σημασία έχουν οι όποιες διαφοροποιήσεις μεμονωμένων βουλευτών» γιατί εκείνο που έχει πραγματικά σημασία «είναι η συνολική στάση κάθε κόμματος και κυρίως «η διαμόρφωση μιας προοδευτικής πλειοψηφίας» για αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα και η κοινωνία. ( Εμείς εδώ το είχαμε επισημάνει εγκαιρως! Δεν υπάρχουν περιθώρια για χαλαρή αντιμετώπιση αύριο. Το θέμα είναι μείζον πολιτικά! Και ο καθένας ας παρει την αποφασή του και την ευθύνη για το μετά… )

Την ίδια ώρα η Κυβέρνηση και κορυφαία στελέχη του Μαξίμου, όσες φορές ρωτήθηκαν, για το ενδεχόμενο αλλαγών στο σ/ν για τη «νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου» απαντούν «κατηγορηματικά όχι».

Επί της ουσίας και παρά τις ενστάσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ (4 …) και των ΑΝΕΛ στο Μαξίμου στέκονται στην απόφαση της ΝΔ να καταψηφίσει το σ/ν με το πρόσχημα ότι κατέθεσε δική της πρόταση.

Αντίστοιχα προβλήματα προκλήθηκαν και στην κεντροαριστερά με τον υποψήφιο για την προεδρία της Γιάννη Ραγκούση να φωνάζει ακόμη σε κανάλια και ραδιόφωνα ότι δεν τον στήριξε η κα. Γεννηματά στην επίθεση που δέχθηκε από την Εκκλησία.

Leave a Reply

Top