Είστε εδώ

Σηκώνει το γάντι ο Μανώλης Κοττάκης: “Διασταυρώσαμε από δύο πηγές (τουλάχιστον) το sms Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη”

Δημοσιογραφικές “εφεδρείες”; …

Ο Μανώλης Κοττάκης επιμένει στις πληροφορίες που δημοσίευσε στην «ΕΣΤΙΑ» ότι η Μαρέβα Μητσοτάκη έστειλε sms στον Βαγγέλη Μαρινάκη και με αυτόν τον τρόπο ενεπλάκη στη σύγκρουση του Μαξίμου με τον εφοπλιστή και μεγαλοεκδότη για τις αποκαλύψεις της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ» περί μονταζιέρας τις ηχογραφημένες συνομιλίες του σταθμάρχη με τους μηχανοδηγούς πριν από την τραγωδία στα Τέμπη.

Ο διευθυντής της εφημερίδας στο πρωτοσέλιδο άρθρο του αναφέρει ότι «Διασταυρώσαμε τις πληροφορίες μας από τουλάχιστον δύο πηγές» και επισημαίνει ότι με καθυστέρηση σχεδόν 24ώρου και ενώ η είδηση είχε βρει ευρεία διάδοση στα κοινωνικά δίκτυα και όχι μόνο, η κυβέρνηση κρύβεται πίσω από έναν ιδιώτη για να διαψεύσει το ρεπορτάζ.

Ο Μανώλης Κοττάκης αναφέρει συγκεκριμένα ότι η κυβέρνηση κρύβεται πίσω από τον δημοσιογράφο Χρήστο Ράπτη – ο οποίος ήταν στη γιορτή του Βαγγέλη Μαρινάκη μαζί με τους Παπασταύρου και Μπρατάκο που υποχρεώθηκαν σε παραίτηση- και επιμένει ότι «το δημοσίευμα ισχύει απολύτως».

Ο διευθυντής της εφημερίδας «ΕΣΤΙΑ», αναφέρει ακόμα ότι «δύο άνθρωποι θα μπορούσαν να διαψεύσουν αυτή την πληροφορία. Αυτός που φέρεται ότι έστειλε το μήνυμα και εκείνος που εμφανίζεται ότι το έλαβε επιδεικνύοντάς το σε τρίτους, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές μας. Δεν το έκανε ούτε ο ένας ούτε ο άλλος. Εκκωφαντική η σιωπή. Αντί να κρύβεται, λοιπόν, η κυβέρνηση πίσω από έναν τρίτο με τον οποίο δεν ασχολήθηκε η εφημερίδα καν, πέραν της παρουσίας του στην οικία εκείνη τη συγκεκριμένη βραδιά (την οποία επιβεβαιώνει) αφού δεν το διαψεύδουν οι λοιποί εμπλεκόμενοι, το δημοσίευμα ισχύει απολύτως. Οι πηγές μας είναι ακριβείς».

Υπενθυμίζεται πάντως πως σύμφωνα με το MEGA “κύκλοι του Βαγγέλη Μαρινάκη διαψεύδουν ότι ο εφοπλιστής ελαβε sms από την Μαρέβα Μητσοτάκη”

Πηγή: avgi.gr

Μια σκέψη στο “Σηκώνει το γάντι ο Μανώλης Κοττάκης: “Διασταυρώσαμε από δύο πηγές (τουλάχιστον) το sms Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη”

  1. Τελικά τον έψησαν τον Βαγγέλη ,μιας και βγήκε να καταγγείλει ότι είναι όλα ψέμματα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *