Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Σφάζει με το γάντι … η Έλενα Ακρίτα με τα νέα κατορθώματα του νεου-πουριτανισμού: «Όσες κάναμε έκτρωση θα… οδηγηθούμε σε στρατόπεδα συγκέντρωσης της Εκκλησίας με δεσμοφύλακα την Κεραμέως»!

Σφάζει με το γάντι … η Έλενα Ακρίτα με τα νέα κατορθώματα του νεου-πουριτανισμού: «Όσες κάναμε έκτρωση θα… οδηγηθούμε σε στρατόπεδα συγκέντρωσης της Εκκλησίας με δεσμοφύλακα την Κεραμέως»!

Με μια έντονα ειρωνική αναρτηση, στο γνωστό δηκτικό αλλά και πολύ απολαυστικό σχολιαστικό της ύφος, η γνωστή δημιουργός, αρθρογράφος, ηθοποιός και ακτιβίστρια, Έλενα Ακρίτα τοποθετείται απέναντι στην αναχρονιστική νεοπουριτανικής έμπνευσης θέση που διατυπώθηκε από την Διαρκή Ιερά Σύνοδο ότι «η έκτρωση είναι έγκλημα».

Πιο συγκεκριμένα γράφει η Ελ. Ακρίτα έγραψε σχετικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:

«Η εκούσια έκτρωση είναι φόνος και δεν την αποδεχόμαστε» δήλωσε σήμερα η ιερά σύνοδος. Όσες κάναμε έκτρωση στα νιατα μας ή αργοτερα, θα διωχθούμε ποινικά και – με δεσμοφύλακα την Ν. Κεραμέως – θα οδηγηθούμε στα στρατόπεδα συγκέντρωσης της εκκλησίας της Ελλάδας. Στον εγχώριο Μεσαίωνα του 2020, ευτυχώς αντιδρούν και ψηφοφόροι της ΝΔ που αρνούνται να ζήσουν οι ίδιοι και τα παιδιά τους σε αυτό το δυστοπικό έρεβος.»

Leave a Reply

eleven + two =

Top