Είστε εδώ

Σε βίντεο ενός λεπτού ο Αλέξης Τσίπρας υπέγραψε δημόσια δέσμευση: «Στόχος να ανοίξουμε εμείς αυτή την κουβέντα για το περιβάλλον»

Τους στόχους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όσον αφορά στο περιβάλλον και την κλιματική κρίση γνωστοποίησε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος βρέθηκε Κέντρο Προστασίας Δασών και Φυσικού Περιβάλλοντος του Βύρωνα.

Όπως είπε, «θέλουμε να βάλουμε στόχο, να ανοίξουμε αυτή την κουβέντα για το περιβάλλον».

«Να είμαστε στην πρώτη γραμμή μιας πολιτικής που προστατεύει το περιβάλλον και αντιμετωπίζει τις συνέπειες της κλιματικής κρίσης», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε βίντεο που μοιράστηκε στο TikTok.

Στο λιγότερο του ενός λεπτού βίντεο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνοψίζει ολόκληρη την επίσκεψή του στον Βύρωνα, όπου συνομίλησε με τον δήμαρχο Άκη Κατωπόδη, με εθελοντές δασοπυροσβέστες, αλλά και με πολίτες που βρέθηκαν εκεί για να τον συναντήσουν.

«Είναι δυστύχημα που θα καθ’ όλη την περίοδο της προεκλογικής περιόδου για τις εκλογές της 21ης του Μάη δεν άνοιξε αυτή η συζήτηση. Δεν άνοιξε η συζήτηση ίσως για το πιο κρίσιμο θέμα της επόμενης ημέρας, του αύριο για τον τόπο μας αλλά και για τον πλανήτη», δήλωσε, μεταξύ άλλων,  κατά την επίσκεψή του εκεί.

@atsipras 📍Κέντρο Προστασίας Δασών και Φυσικού Περιβάλλοντος Γνωριμία με τους εθελοντές και συζήτηση για τη σημασία της αντιμετώπισης της κλιματικής κρίσης, με μια δίκαιη κοινωνική πολιτική 🌎🌱💚 #AlexisTsipras #Τσίπρας #ΣΥΡΙΖΑ #tiktokgreece ♬ πρωτότυπος ήχος – Αλέξης Τσίπρας

Πηγή: avgi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *