Είστε εδώ

Σε Θεσσαλονίκη, Βόρεια Ελλάδα και Θεσσαλία το Σαββατοκύριακο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Το πρόγραμμα Κασσελάκη

Διήμερη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Οκτωβρίου.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (13:30) έχει προγραμματιστεί επίσκεψη στο ΕΚΑΒ της Θεσσαλονίκης, όπου ο Στέφανος Κασσελάκης θα συνομιλήσει με διασώστες και υγειονομικούς, ενώ θα πραγματοποιήσει και ομιλία.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας έχει προγραμματιστεί συνάντηση με νέους αλλά και δείπνο με μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ (20:30).

Το πρωί του Σαββάτου (11:00), ο Στέφανος Κασσελάκης θα παραστεί στην παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου, ενώ στις 21:00 θα συναντηθεί με ανθρώπους του πολιτισμού και νέους επιχειρηματίες της πόλης. Στη συνέχεια θα περιοδεύσει στην Ημαθία και την Πέλλα, με τελευταίο σταθμό την Κυριακή τη Θεσσαλία, μετά την επικράτηση του Δημήτρη Κουρέτα στην Περιφέρεια.

Μια σκέψη στο “Σε Θεσσαλονίκη, Βόρεια Ελλάδα και Θεσσαλία το Σαββατοκύριακο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Το πρόγραμμα Κασσελάκη

  1. Ετσι , πρόεδρε.Να είσαι πανταχού παρών.Να μην παίρνουν ανάσα τα συστημικά μέσα από την παρουσία σου.Και μια φιλική συμβουλή από μια επαρχιώτισσα.Φρόντισε να κρατάς μακριά τους παπαράτσι του κίτρινου τύπου.Ο Τάιλερ θα φανεί μέσα από τη δική του συμμετοχή στα κοινά.Να μην αφήνεις να χάνεται η πολιτική στο κουτσομπολιό των ελαχίστων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *